Haberler

Bahçelievlerde Trafik Kazası: 1 Yaralı

Eskişehir’de iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralınırken, kazaya karışan bir sürücü ile aracıyla olay yerinden kaçtı.

Eskişehir'de iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralınırken, kazaya karışan bir sürücü ile aracıyla olay yerinden kaçtı.

Alınan bilgiye göre, Bahçelievler mahallesi İstanbul sokak ile Coşkun sokak kesişiminde dün geve iki otomobil çarpıştı. Çarpışma sırasında otomobillerden birinin sürücüsü olan İ.Ö. (20) bulunduğu yerde sıkıştı. İ.Ö. çevredekilerin yardımıyla dışarıya çıkartıldı. Kazada yaralanan İ.Ö. olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Öte yandan kazada diğer otomobil sürücüsü olay yerinden kaçtı. Çevrede bulunan vatandaşlar kaza sonrasında kaçan otomobil plakasını ise polis ekiplerine bildirdi. Kaza mağduru Özdilek ise kaza sonrasında "Yolu kontrol ederek geçerken Şahin geldi vurdu. Arabadan çıkmak istedim, ama arabanın kapısı kitlendi. Buradan çıkana kadar adam kaçtı. Ama çok şükür komşular plakayı verdi" diye konuştu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bahçelievler Eskişehir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title