Haberler

Habertürk sunucusu MHP'nin hedefinde! Devlet Bahçeli'nin yardımcısından ağır sözler

Güncelleme:

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, sosyal medya hesabından Habertürk sunucusu Ebru Baki'ye yönelik ağır ithamlarda bulundu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin açıkladığı 100 maddelik yeni anayasa teklifinin konuşulduğu programa büyük tepki gösteren MHP'li Yönter, sunucu Ebru Baki için "MHP'ye tahammülsüzlüğünü ifşa eden, alaycı gülümsemesiyle gerçekleri çarpıtan sözde bir gazetecidir. Konuklarını MHP düşmanları arasından seçmesi tam bir kokuşmuşluktur" dedi.

Mhp Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin bugün açıkladığı 100 maddelik yeni anayasa teklifinin konuşulduğu Habertürk'teki programın sunucusu Ebru Baki'ye yönelik ağır ithamlarda bulundu.

Bahçeli'nin yardımcısından Habertürk sunucusuna ağır sözler: Tam bir kokuşmuşlukMHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter.

Yönter şunları yazdı:

"Habertürk'te art niyetli Ebru Baki'ye konuk olan Kemal Öztürk, Pınar Kandemir Hacıbektaşoğlu ile Gülfem Saydam Sanver'in Genel Başkanımızın 100 maddelik anayasa önerisini karalama çabaları edepsizlik ve terbiyesizliktir. Ne o, kaldıramadınız mı? Kudurdunuz değil mi?

"ÇİRKEFLİĞİ VE ÇİRKİNLİĞİ TERCİH ETTİLER, YUH OLSUN"

Ebru Baki, her seferinde Mhp'ye tahammülsüzlüğünü ifşa eden, alaycı gülümsemesiyle gerçekleri çarpıtan sözde bir gazetecidir. Konuklarını MHP düşmanları arasından seçmesi tam bir kokuşmuşluktur. Bugünkü golü çıkaramayınca çirkefliği ve çirkinliğe tercih ettiler. Yuh olsun!"

Bahçeli'nin yardımcısından Habertürk sunucusuna ağır sözler: Tam bir kokuşmuşluk

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İzzet Ulvi Yönter Devlet Bahçeli Habertürk MHP Haberler

500

Yorumlar (2)

bekir yapici:

bu neyin kafasi anlamak mümkün degil herkez birilerini sevmek mecburiyetindemi insanin yagcilik yalaklik adina zoraki uyduruk sevgi saygi gösterme yerine dürüst dogru tarafsiz yansiz kalbinden geceni söylemesi daha erdemli ve mertce olmazmi insanlar kendisi gibi olmayana veya karsi düsünceye fikire dine mezhebe tahammül etmiyor sistamatik bir sekilde adeta insanlarin beynine ipotek konmaya calisiliyor bu artik günden güne artarak kurum ve kuruluslarda sahislarda acikca ortaya cikiyor.

50
9
yanıtYanıtla
Bozkurt Ergenekon :

Habertürk'ün FOX TV-Halk TV'yi aratmayacak şekilde yaklaşık dört aydan beri dozu giderek artan AKP-MHP karşıtlığının altında yatanı biz biliyoruz da vatandaşımız biliyor mu? CİNER GURUBUNUN KARIN AĞRISI OLMASIN SAKIN?

11
24
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title