Haberler

Bahçeli Nikah Şahidi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Afyonkarahisar'da partisinin İl Başkanı Aziz Aslan'ın oğlunun düğün törenine katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Afyonkarahisar'da partisinin İl Başkanı Aziz Aslan'ın oğlunun düğün törenine katıldı. Oruçoğlu Termal Otel'deki Mehmet Yasin Aslan ile Merve Eda Keskin'in düğününe katılan Bahçeli, otel önünde partililerce karşılandı. Otel girişinde karşılaştığı engelli Furkan Oruç'la bir süre sohbet eden Bahçeli, yoğun alkışlar eşliğinde balo salonuna girdi. Gelin ve damadın gelmesi beklenirken, Bahçeli, partililerle fotoğraf çektirdi.Merve Eda ve Mehmet Yasin çiftinin nikahını Afyonkarahisar Belediye Başkanı AK Partili Burhanettin Çoban kıydı. Çiftin nikah şahitliğini Bahçeli ve İl Genel Meclis Başkanı AK Partili Salih Sel yaptı. Kıyılan nikahın ardından çift, evlilik cüzdanını Bahçeli'nin elinden aldı. Çifte ömür boyu mutluluklar dileyen Bahçeli, düğün hediyesi olarak bilezik taktı.Belediye Başkanı Çoban çifti tebrik ettikten sonra mikrofonu konuşma yapması için Bahçeli'ye uzattı. Çifti tebrik eden Bahçeli, konuşma yapmayacağını söyledi. Genç çift ve arkadaşlarının göbek havalarıyla renklendirdiği düğünde Bahçeli, halk oyunları ekibinden kaşık havası oynamalarını istedi. Halk oyunları ekibini ilgiyle izleyen Bahçeli, daha sonra Afyon'dan ayrıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Devlet Bahçeli Aziz Aslan Termal Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title