Haberler

Bahçeli: Fiyat anarşistleri de FETÖ'cüdür, dükkanları ve evleri kapatılmadır

Güncelleme:

MHP lideri Bahçeli, "Ekonomik büyümenin dizginlenmesi, cari dengenin bozulması için el ovuşturan, fiyat etiketlerini sürekli olarak yukarı yönlü güncelleyen fırsatçıların ve bunların arkasındaki FETO'cülerin hukuken hesabı sorulmadan sosyal ve ekonomik huzur nasıl temin edilecektir? Fiyat anarşistleri de FETÖ'cüdür. Dükkanları ve evleri kapatılmadır" dedi.

Danıştay'ın, FETÖ ile irtibatlı oldukları iddiasıyla ihraç edilen hakim ve savcıların bir bölümüne göreve iade kararı vermesi MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de gündemindeydi. Karara sert tepki gösteren ve ekonomideki kötü gidişatı da FETÖ'ye bağlayan Bahçeli, "Ekonomik büyümenin dizginlenmesi, cari dengenin bozulması için el ovuşturan, fiyat etiketlerini sürekli olarak yukarı yönlü güncelleyen fırsatçıların ve bunların arkasındaki FETÖ'cülerin hukuken hesabı sorulmadan sosyal ve ekonomik huzur nasıl temin edilecektir? Fiyat anarşistleri de FETÖ'cüdür. Dükkanları ve evleri kapatılmadır" dedi.

BAHÇELİ GRUP TOPLANTISINDA SERT KONUŞTU

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Danıştay'ın FETÖ'den ihraç edilen hakim ve savcıların göreve iade kararına sert çıkan Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şu şekilde; "15 Temmuz FETÖ darbe teşebbüsü sonrası örgütle ilişkisi belirlenen 4 bine yakın hakim ve savcı ihraç edilmiştir. Danıştay 5. Daire'nin 387 hakim ve savcıya iade eden kararı çok sakıncalıdır, hukuki temeli yoktur. Bu kararı alırken Danıştay üyeleri maklube mi yiyorlardı? Danıştay adalet ve hukuka göre karar vermemiştir. HSK devreye girmiş, yeni inceleme başlatmış ve Danıştay Genel Kurulu'nda itirazlar yapılmıştır.

"YARGI PAKETİNİ DESTEKLEYECEĞİMİZİ AÇIKLIYORUM"

MHP olarak TBMM'ye sunulan 8'inci Yargı Paketi'nin hak aramayı güçlendireceğinden, kişisel verilerin korunmasını ihtiva ettiğinden dolayı destekleyeceğimizi açıklıyorum.

"DÜKKANLARI VE EVLERİ KAPATILMALIDIR"

FETÖ ile mücadelede 8 ana başlıkla TSK ve yargı başta olmak üzere her yere sızdığını ifade etmiştim. 9'uncuyu ilave ediyorum; Fiyat anarşistleri de FETÖ'cüdür. Dükkanları ve evleri kapatılmadır. Ekonomik büyümenin dizginlenmesi, istihdamın geriletilmesi, cari dengenin bozulması için el ovuşturan, fiyat etiketlerini sürekli olarak yukarı yönlü güncelleyen fırsatçıların, azgın fiyat anarşistlerinin ve bunların arkasındaki FETO'cülerin hukuken hesabı sorulmadan sosyal ve ekonomik huzur nasıl temin edilecektir? İnsanımızın ekmeğine ve cüzdanına ambargo koyanların yakasından adalet ne zaman tutacaktır?"

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

MHP Güncel Haberler

500

Yorumlar (97)

haksız mıyım:

bahçeli bu devletin sigortasıdır. Allah, vatan, millet ve din sevdalılarını başımızdan eksik etmesin

128
1488
yanıtYanıtla
Osman Altunok:

Daha acinasi bir yorum gormedim. Ayrica trajikomik

yanıt1083
yanıt62
Sezgin Sezgin:

Oğlum trolll..ey gidi trol

yanıt508
yanıt20
Medeni Bingöl:

Bu devletin sigortası olmasi icin neden Birinci parti olamiyor sorusunu sormak lazım

yanıt570
yanıt40
Mehmet Varol:

artık öyle değil

yanıt222
yanıt13
adem karabıyık:

Evet yine maalesef haksızsın kardeş.

yanıt216
yanıt13
Oğuzhan Y:

Vallahi ben yıllarca sigortadır diye düşündüm. Ortada her şey böyle sigorta olmaz olsun: 6 Senede 6 çocuk doğuran suriye li var,aynı sınıfta olan 2 kardeş var..Türk milletini seven ona bu millete bu kötülüğü yapamaz.

yanıt356
yanıt15
Tutankamon Hoca:

sİGORTA PATLAMIŞ

yanıt296
yanıt14
Abdullah :

Vay seni zavallı dilenci

yanıt184
yanıt14
Gökhan Akgül:

BEYİN ERROR

762
34
yanıtYanıtla
Tüm 97 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title