Haberler

Bağlı: Şanlıurfa'yı Cazibe Merkezi Yapacağız

Güncelleme:

Urfalı işadamlarıyla bir araya gelen AK Parti Milletvekili Adayı Mazhar Bağlı, bölgeyi cazibe merkezi haline getireceklerini söyledi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Prof. Dr. Mazhar Bağlı, ASKON Şanlıurfa Şubesini ziyaret ederek iş adamlarıyla bir araya geldi. Katma değer üreten şirketlerin varlığının kendisini sevindirdiğini belirten Bağlı, Urfa'yı sanayide üretim merkezi yapmaya çalışacaklarını söyledi.

İlk olarak Bahçelievler esnafını ziyaret eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Prof. Dr. Mazhar Bağlı, esnafla sohbet ederek talep ve önerilerini dinledi. Ardından Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Şanlıurfa Şubesini ziyaret eden Bağlı, ASKON Şanlıurfa Şubesi Başkanı Orhan Şahin ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek Şanlıurfa'nın sosyo-ekonomik sorunlarını masaya yatırdı. Seçim startının verildiği ilk günden bugüne kadar gerek kent merkezinde gerekse kırsal alanda çalışmalarını yoğun bir tempoyla sürdüren Bağlı, Şanlıurfalı iş adamalarıyla bölgede yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Şanlıurfa'da yapılan teşvikler kapsamında ve sosyo-ekonomik yapısının anlatıldığı toplantıda Bağlı, Şanlıurfa'nın üretim merkezi haline gelmesi için hep birlikte ortak akılla hareket edeceklerini vurguladı.

Şanlıurfa'nın yatırımda ileri bir noktaya gelmesiyle Türkiye'nin de gayri safi milli gelirinin artacağının altını çizen Prof. Dr. Bağlı, "Organize sanayi ziyaretimizde iş adamlarıyla görüşmeler sağladık ve burada birçok işyerinde yüzde yüz yerli malı üretimi sağlayan şirketler gördük. Bu beni çok heyecanlandırdı. İnşallah bu tür katma değer üretecek çok fazla iş imkânına sahip fabrikalarla Şanlıurfa'yı cazibe merkezi haline getiririz. Bütün muhafazakâr entelektüellerde kalkınma heyecanı bulunmaktadır. İnşallah ortak akılla Şanlıurfa'mızın geleceğini inşa ederiz" şeklinde konuştu.

Toplantı sonunda ASKON Yönetim Kurulu Üyeleri Prof. Dr. Mazhar Bağlı'ya hattat sanatı ile Arapça isim ve soyadının yazıldığı tabloyu hediye etti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Bahçelievler Mazhar Bağlı Orhan Şahin Ak Parti Yerel Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title