Haberler

Bağlama öğrenmek isteyenler 'Motto Müzik'te buluşuyor

Güncelleme:

YouTube üzerinden müzik içerikli yayın yapan en iyi dijital platformlardan biri olan Motto Müzik, yaptığı araştırmalarda en çok talep edilen eğitimin bağlama çıkması üzerine, bağlama dersleri programı başlattı.

Motto Müzik'te bağlama dersleri 11 Mart Cuma günü başlıyor.

YouTube üzerinden müzik içerikli yayın yapan en iyi dijital platformlardan biri olan Allianz Platformu Motto Müzik'te Onur Akça'nın verdiği davul ve Onur Ataman'ın verdiği gitar derslerinden sonra Müzikolog Doç. Dr. Sabri Uysal tarafından verilen bağlama dersleri de 11 Mart Cuma günü saat 17:00'de başlıyor.

Binlerce Türk Halk Müziği eserini inceleyerek oluşturduğu kendi metoduyla, nota bilgisi ile bağlama eğitimleri veren Doç. Dr. Sabri Uysal, eğitimlerini, yıllar süren araştırmaları sonucunda ortaya çıkarttığı farklı zorluktaki 80 esere dayandırıyor. Doç. Dr. Uysal'ın daha ilk dersinde 'Maçka Yolları Taşlı' türküsü çalınabiliyor. Eğitim sırasında eser ile ilgili çeşitli bilgiler de vererek derslerin çok renkli geçmesini sağlayan Doç. Dr. Sabri Uysal sayesinde pek çok müzik sever, bağlama çalmayı ve türkülerin geçmişini öğrenebilecek.

Buray ve Erdem Yener Motto Müzik'te!

Enstrüman çalmayı öğrenmek isteyenlere ücretsiz derslerin yanı sıra, ünlü müzik insanları ve sanatçılarla söyleşiler yer alan Motto Müzik'te 9 Mart Çarşamba 17:00'de 'Sen Sevda mısın' ve 'İstersen' ve şarkılarıyla büyük bir çıkış yapan Buray, Barış Akpolat'ın konuğu olacak.

Avustralya'dа tаnıştığı söz yazarı ve besteci Gözde Ançel ile birçok şarkıya imza atan, başta Ferhat Göçеr'in 'Unutmuş Çoktаn' şarkısı olmak üzere; Ömür Gedik vе Selim Gülgörеn gibi sanatçılara dа çеşitli besteler vеren Burаy ile söyleşiyi izlemek için youtube.com/MottoMuzik adresine girmek yeterli olacak.

Buray'ın Motto Müzik için kaydettiği "Bob Marley - Is This Love", "Coldplay – Scientist", "Ed Sheeran - Thinkjing Out Loud", "Santana - Maria Maria" şarkılarının videoları da yine 9 Mart Çarşamba günü saat 17.00'de yayınlanmaya başlanacak.

Alternatif rock şarkıcısı ve oyuncu Erdem Yener ise Cumartesi günü saat 12:00'da Sarp Dakni'nin "Otur 0 Aferin 10" isimli programına konuk olacak.

Allianz Platformu Motto Müzik'te enstrüman eğitimlerinin yanında müzik haberleri, ünlü sanatçılarla söyleşiler, performanslar ve birbirinden eğlenceli programlar, kısaca müziğe dair her şey var. Karşılıksız ve kolayca üye olan herkes Motto Müzik'in zengin müzik içeriğinden yararlanabiliyor.


Kaynak: Bültenler / Güncel

Erdem Yener Akça Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (2)

ali tekin:

yeriniz adresiniz ve bağlama kürsü başladımı saygılar

0
0
yanıtYanıtla
ALİ TEKIN:

merhaba selamlar motto müziği çok beğeniyorum sabri hocam ne kadar net anlatıyorsun inan sana ALLAH UZUN ÖMÜRLER VERSİN

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title