Haberler

Eski CHP'li Birgül Ayman Güler'den İşçi Partisi'ne Destek

Güncelleme:

İzmir Bağımsız Milletvekili Birgül Ayman Güler, İşçi Partisi'nin olağanüstü kurultayına ve kurultay sonrası çalışmalarına katkıda bulunacak.

CHP'den ayrılan İzmir Bağımsız Milletvekili Birgül Ayman Güler, İşçi Partisi'nin olağanüstü kurultayına ve kurultay sonrası çalışmalarına katkıda bulunacağını bildirdi.

Güler, yaptığı yazılı açıklamada, İşçi Partisi'nin pazar günü yapılacak olağanüstü kurultayına katılacağını belirtti.

HER TÜRLÜ KATKIDA BULUNACAK

Türkiye'nin karşı karşıya kaldığı sorunların ulusun yararına çözüme kavuşturulmasının, seçim sürecinde doğrularla gerçeklerin dile getirilmesine ve seçim sonunda TBMM'de bunlar için çalışacak güçlü temsilcilerin görevlendirilmesine bağlı göründüğünü ifade eden Güler, İşçi Partisi'nin kurultayına ve kurultay sonrası çalışmalarına Bağımsız İzmir Milletvekili olarak her türlü katkıda bulunacağını kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Birgül Ayman Güler İşçi Partisi İzmir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri!
500

Yorumlar (47)

Korkmask:

şu kadının midemizi bulandırıcı resmini bari kaldırın. Bu habermi şimdi. yeminlle midem bulandı. Iyyyyyyyyyyyyyyyyy surata bak allah iğrenç yapmış ırkçı sırp pisliğini.

21
13
yanıtYanıtla
BEŞİKTAŞK:

tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş terörist partisini seçmiş

20
6
yanıtYanıtla
OSMANLI 1453 BURDAYIZ:

ULUSALCILARA YAĞMURLU HAVADA SU BİLE YOK

19
5
yanıtYanıtla
egeli yasin:

buna rüzgara karşı inatla tükürmek denir. ulan bu Müslüman ülkede ne kadar şansınız olabilir ki

10
14
yanıtYanıtla
Cengiz Khagan:

Tam da dogru partiyi secmis, Yeni Hitler Partisi ya da Topal Timurlenk Partisi.

15
7
yanıtYanıtla
MİSAFİR:

MHP''YE KATILIR DİYE DÜŞÜNÜYORDUM AMA YANILMIŞIM. ÇÜNKÜ IRKININ EN ÜSTÜN OLDUĞUNU EN İYİ MHP SAVUNUR.

11
11
yanıtYanıtla
SağduyuMobil-IOS:

Hak ettiğin yeri bulmuşsun! Dengesiz yarını bu güne uymayzn bir eli sol bir eli ırkcı ancak sen bu çukur paklar.. Mübarek olsun sana b.a.güler

16
5
yanıtYanıtla
ZındıkMobil-IOS:

CHP. IP. Katılsın. Fark. Yok

10
11
yanıtYanıtla
ABIZER:

birazda orayi karistir aslinda senin gibi satilmislari chp icine aldigi icin ireleyemiyorya cumhuriyet dusmani bunlar aslinda akp ye katilsan daha dogru olurdu ne oldugunu tam beli olurdu

12
9
yanıtYanıtla
kartalmobilWeb@haberler.com:

irkci pislik hangi irktan oldugu belirsiz bir canli

16
4
yanıtYanıtla
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title