Haberler

Bağımlılıkla Topyekün Mücadele

Gebze Belediyesi gençleri bağımlılık yapıcı maddelerden korumak için önemli bir projeye start veriyor.

20 Şubat Pazartesi günü başlayacak seminerlere 15 bin liseli genç katılacak

Gebze Belediyesi tarafından düzenlenen ve liseli öğrencileri bağımlılık yapıcı maddelere karşı bilinçlendirmeyi amaçlayan Pamuk Ayna Bağımlılık Yapıcı Maddelerle Mücadele Seminerleri 20 Şubat Pazartesi günü Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi'nde başlıyor. 20 Şubat-8 Mart 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilecek seminerlere ilçe sınırlarındaki tüm lise öğrencileri katılacak. İlk seminer 20 Şubat Pazartesi günü saat 11.00'de Cumhuriyet Lisesi'ne, öğleden sonra saat 15.00'de Çolakoğlu Kız Meslek Lisesi öğrencilerine verilecek.

15 BİN ÖĞRENCİYE ULAŞILACAK

Gebze Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün Kaymakamlık, Büyükşehir Belediyesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği yaparak gerçekleştireceği seminerlerle yaklaşık 15 bin lise öğrencisine ulaşılması hedefleniyor. Seminerler süresince bağımlılıkla ilgili araştırma ve kitaplarıyla tanınan, Bağımlılık Danışmanı Gebze Emniyet Müdür Yardımcısı Zafer Ercan, liseli gençliği bağımlılık ve uyuşturucu tuzaklarına karşı gerçek hayattan vereceği örneklerle bilinçlendirecek.

HALUK PİYES VE AYKUT KUŞKAYA GENÇLERLE BULUŞACAK

Bağımlılık yapıcı maddelerle mücadele seminerlerine sinema sanatçısı Haluk Piyes ve müzisyen Aykut Kuşkaya da konuk olacak. Sanatçı Haluk Piyes bağımlılık yapıcı maddelerle ilgili kendi hayatından kesitler sunacak ve yaşadığı deneyimleri gençlerle paylaşacak. Müzisyen Aykut Kuşkaya seslendireceği ezgilerle programa renk katacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Osman Hamdi Bey Haluk Piyes Gebze Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title