Haberler

Alkol alıp babasını döven evlat, "Senin gibi babanın var ya" diye sitem etti!

Güncelleme:

Aksaray'da, "Sen yine mi alkol aldın" deyip kardeşini darp etmek isteyen alkollü ağabey, kavgayı önlemek için araya giren babasını dövdü. Talihsiz adam hastaneye kaldırılırken saldırgan evlat, "Senin gibi babanın var ya" diyerek sitem etti.

Aksaray'da, alkol aldıktan sonra eve gelen saldırgan ağabey, babası ile konuşan kardeşini 'Sen yine mi alkol aldın' diye bağırarak dövmek istedi. Saldırgan genç, kavgayı önlemek için araya giren babasını darp etti.

"SEN YİNE Mİ ALKOL ALDIN" DEYİP KARDEŞİNİ DÖVMEK İSTEDİ

Olay, saat 20.30 sıralarında Ereğlikapı Mahallesi 1453 Sokakta bulunan bir evin önünde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, alkol aldıktan sonra evlerinin bulunduğu sokağa gelen Mehmet Özkan Ç. (20), evin önünde babası Şaban Ç. ile konuşan kardeşi M.Ç.'ye (17), 'Sen yine mi alkol aldın' diye bağırarak kardeşini dövmek istedi.

BABASINI YARALADI

Kardeşine saldırarak yumruklar sallayan Mehmet Özkan Ç.'ye babası Şaban Ç. engel olmak istedi. İki oğlunun kavgasını ayırmak isteyen baba büyük oğluna engel olamazken, Mehmet Özkan Ç. babasını başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden darp ederek yaraladı.

BABA TEDAVİ ALTINA ALINDI

Mahalle sakinleri durumu polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri babasını darp eden Mehmet Özkan Ç.'yi gözaltına aldı. İki oğul ve baba polis ekiplerince Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirilirken, baba tedavi altına alındı.

Babasını dövüp, 'Senin gibi babanın var ya' diye sitem etti

"SENİN GİBİ BABANIN VAR YA"

Hastaneye girişte hem kardeşini hem de babasını darp eden ağabey görüntü almak isteyen basın mensuplarına da saldırdı. Hastane girişinde babasına isyan eden Mehmet Özkan Ç., "Senin gibi babanın var ya" diyerek sitem etti. Polis ekiplerince zor kullanarak acil servise alınan Mehmet Özkan Ç., sağlık kontrolünün ardından ifadeleri alınmak üzere Aksaray Polis Merkezine götürüldü.

"OĞLUM BENİ DÖVÜYOR"

Oğlu tarafından darp edilen ve başından, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan baba Şaban Ç. ise hastane önünde gazetecilere ve polis memurlarına oğlunu şikayet ederek, "Oğlum dövdü beni. Evin içine geliyor beni dövüyor. Bu çocuk eve içmiş gelmiş. Bu da içmiş gelmiş beni dövüyor" dedi. Baba Şaban Ç. hastanede tedavi edilirken durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Babasını dövüp, 'Senin gibi babanın var ya' diye sitem etti

Babasını dövüp, 'Senin gibi babanın var ya' diye sitem etti

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Özkan Aksaray Haberler

Bakmadan Geçme

30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik 1 Mayıs kurumsal mesaj örnekleri! Şirket çalışanlarınıza gönderebileceğiniz 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajları 1 Mayıs kuaförler açık mı, berberler kapalı mı? X CEO'su Linda Yaccarino kimdir? İşte Yaccarino'nun kariyeri Taksim 1 Mayıs'ta neden yasak? 1 Mayıs'ta Taksim'de kutlamak yapmak niye yasak, Taksim 1 Mayıs'ta neden kapalı?
500

Yorumlar (115)

01:

haberi birkac kere okudum, kimin aökollü kimin babayi darp ettigini anlayamadim .

97
3
yanıtYanıtla
OLAY YERİ İNCELEME:

Küçük oğlan alkol alıp eve gelmiş. Abisi de sen yine mi alkol aldın deyip dövmeye kalkışmış. Babası da araya girip dövmesini engelleyince, babasını tartaklamış.

yanıt13
yanıt5
01:

vay vay olay yeri inceleme, sen böyle incelemege devam edersen vay geldi haticenin basina :))))))sen okudugunu anlamadigin gibi yazdiginida okuyamiyorsun anlasilan :)))

yanıt8
yanıt1
ADLİ TIP:

Olay yeri incelemeye katılıyorum. Biz babayı canlı canlı otopsi yaptık. Herhangi bir bulguya rastlayamadık.

yanıt2
yanıt11
FİKİRTEPE ÇOCUĞU:

başkan iyide döven oğlan içki içti diyo evin önünde kardeşini sen yinemi alkol aldın deyip yumruklamış bu haberi yapanında kafası güzel heralde ne yazdığını oda bilmiyo başkan

yanıt26
yanıt1
27:

bunlar ailece sorunluymus alkol alan kucuk döven alkol almayan ama büyük kücügü dövoyr diye baba araya giriyor bu sefer buyuk olan yani alkol almayan babayi dövüyor en güzelide baba ikisindende sikayet ediyor bende okurken senin gibi oldum neyy kim kimi niye dövdü dedim ensonunda anladim :)

yanıt9
yanıt0
maho ağa:

bu nasıl haber anlatımı? kim alkol almış kim alkollü? kim kimi dövmüş /

24
0
yanıtYanıtla
.:

oglu alkol alıp babasını dovmus neyını anlamadın ?

yanıt2
yanıt0
oguz:

azıcık adamlık olsa babaya el kaldırmaz sende adammısın?

22
0
yanıtYanıtla
metin:

içki her kötülüğün anasıdır. kavgaların, boşanmaların, aile içi şiddetin, huzursuzluğun birinci derece sebebi alkoldür.

20
2
yanıtYanıtla
Tüm 115 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title