Haberler

Babasından Sonra Oğlu Da Yatakta

Güncelleme:

Muhteşem Yüzyıl dizisinin dün geceki bölümünde yine cinsellik ön plandaydı.

Ekranların tartışılan dizisi Muhteşem Yüzyıl'ın dün geceki bölümüne, Şehzade Mustafa'nın, cariye Nora Hatun'la yataktaki sahneleri damga vurdu.

Dizide babası Sultan Süleyman'a karşı çıkıp odasına çekilen Şehzade Mustafa, gönlünü cariye Nora Hatun'a kaptırıyor. Şehzade Mustafa'nın Nora Hatun'la yataktaki sahneleri, dünkü bölümün en çok konuşulan konusu oldu.

Dizi kadrosuna sonradan katılan Şehzade Mustafa ve en yeni isim olarak Nora Hatun, dizinin genel atmosferine çabuk uyuma sağladılar ve sarayın türlü entrikaları arasında birbirilerinden etkileniverdiler. Dizide Şehzade Mustafa'yı, geniş bir hayran kitlesine sahip olan Mehmet Günsur; cariye Nora'yı ise genç ve başarılı oyuncu Melisa Sözen canlandırıyor.

Dizinin ilk bölümlerinde de Sultan Süleyman'ın yatak sahneleri tartışmalara yol açmıştı.

DİZİ BAŞLAMADAN TARTIŞMASI BAŞLAMIŞTI

Aslında diziye yönelik tepkiler daha porje duyulur duyulmaz gelmeye başlamıştı. TİM'S prodüksiyon tarafından çekilen dizinin senaryosu, Meral Okay'a ait. Okay, eleştirilere karşı senaryoyu, uzmanlar ve tarihçilerin danışmanlığında yazdığını açıklamıştı.

Ancak çeşitli illlerin Milli Eğitim müdürlüklerinden usta tarihçi Prof. Semavi Eyice'ye, sivil toplum kuruluşlarından seyircilere kadar pek çok yerden gelen; tarihin saptırıldığı ve 41 yıllık saltanatında yalnızca 1,5 sene sarayda yaşayan Kanuni Sultan Süleyman'a haksızlık edildiği yolundaki tepkileri dindirmek mümkün olmadı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Muhteşem Yüzyıl Meral Okay Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title