Haberler

Babası Tarafından Dövüldüğü İddia Edilen Minik Ayşenur'u Milletvekilleri Ziyaret Etti

Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinde babası tarafından dövüldüğü iddia edilen 7 aylık Aysenur bebeği AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer ve Ertuğrul Soysal tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinde babası tarafından dövüldüğü iddia edilen 7 aylık Aysenur bebeği AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer ve Ertuğrul Soysal tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Babası Osman G. tarafından önceki gün ağladığı gerekçesiyle dövüldü ve beyin kanaması geçirdiği

iddia edilen 7 aylık Ayşenur, Yozgat Devlet Hastanesi beyin cerrahi servisinde yapılan tedavisinin ardından çocuk hastanesine sevk edildi. Hastanede tedavisi süren Ayşenur bebeğe, Aile ve Sosyal Politikalar Yozgat İl Müdürlüğü sahip çıktı. Aileyi hastanede ziyaret eden Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Şerafettin Akyüz, bakanlığın şiddete sıfır tolerans politikası ile hareket ettiğini belirterek, "Şiddet kimden kime karşı gelirse gelsin izah edilir ve kabul edilir bir tarafı yoktur. Bu şiddet daha kendini tanımaktan aciz olan 7 aylık bir çocuğa yapılacak olursa bunun hiç izahı mümkün değil. Biz olayı öğrendiğimiz günden şuana kadar aile ile iletişim içerisindeyiz. Ailenin psikolojik olarak maddi ve manevi olarak her türlü desteği sağlamaktayız ve sağlamaya da devam edeceğiz. Maddi yardım kararı aldık. Kendilerine iskan teklifinde bulunduk, kadın konuk evimizde misafir edeceğimiz söyledik. Bunun için biraz düşünmek istediler. Pazartesi günü tekrar kendileriyle görüşeceğiz" dedi.

Minik Ayşenur'u Yozgat Milletvekili Yusuf Başer de hastanede ziyaret etti. Milletvekili Başer, bebeğin sağlığının iyi olduğunu belirterek, "Şuan için herhangi bir problemi yok, sağlığı iyi Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz gerekli işlemlere başladı, inşallah herhangi bir problem olmayacak" diye konuştu.

Hastane Başhekimi Dr. Nuri Timuray, bebeğin beyin tomografisinin çekildiğini, tomografide bir beyin kanaması ve eziklik mevcut, şuan cerrahi müdahale düşünülmüyor, takibi yapılıyor. İlk geldiğine göre daha iyi, şuan için tamamen düzeldi demek mümkün değil. İleride bir özür olmaması için gerekirse cerrahi müdahale yapılabilir. Şuan takipteyiz" dedi.

Ayşenur bebek tomografi için çocuk hastanesinden devlet hastanesine sevk edildi. AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal da, Ayşenur bebeği hastanede ziyaret etti. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ertuğrul Soysal Yusuf Başer Ak Parti Yozgat Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title