Haberler

BABACAN EMEKLİYE RAMAZAN BAYRAMI'NIN FARKINI DA ÖDEYECEĞİZ

Güncelleme:

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Bundan sonra iki bayramda da emekli ikramiyelerini 1500 TL'den alıp 8500 TL'ye çıkaracağız. Onunla da yetinmeyeceğiz.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Bundan sonra iki bayramda da emekli ikramiyelerini 1500 TL'den alıp 8500 TL'ye çıkaracağız. Onunla da yetinmeyeceğiz. Geçtiğimiz Ramazan Bayramı'nın farkını da ödeyeceğiz. Oradan da borcumuz var dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Zonguldak'a gelen DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Devrek ve Çaycuma ilçelerinde esnafı ve belediyeleri ziyaret etti. Çaycuma'da Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını yapan Babacan, cuma namazının ardından Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşa seslendi. Türk parasının çok değer kaybettiğini söyleyen Babacan, cüzdanından 200 lira çıkararak Gerçekten paramız büyük değer kaybetti. Bakın şu 200 liralık banknot var ya, 200 liralık. Bir kilo kıyma alamıyorsun. Bu 200 lira 2009 yılında tedavüle çıktı. 2009'da tedavüle çıktığında bu para tam 134 dolar ediyordu. Şimdi 10 dolar bile etmiyor. Ben şimdi soruyorum. Hepimizin cebindeki bu 200 liradan 124 doları kim aldı dedi.

'EMEKLİYE BORCUMUZ VAR'

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun emeklilere olan vaadini hatırlatan Babacan, Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kılıçdaroğlu, bayramda verilen 2 ikramiyeyle ilgili açıklamalarda bulundu. Bundan sonra iki bayramda da emekli ikramiyesini 1500 TL'den alıp 8500 TL'ye çıkaracağız. Onunla da yetinmeyeceğiz. Geçtiğimiz Ramazan Bayramı'nın farkını da ödeyeceğiz. Oradan da borcumuz var. 2002'de bana çok soruyorlardı, ben daha 35 yaşındaydım. Herkes, 'Parayı nereden bulacaksın Kaynak nerede' diyordu. Merak etmeyin, kaynak Türkiye'dir. O kadar büyük israf ve savurganlık var ki, bu devlet faize o kadar büyük para ödüyor ki, inşallah israfı önleyerek, gerçek anlamda devletin ödediği faizi düşürerek biz bunu sağlayacağız diye konuştu.

'6 GENEL BAŞKAN HEP BERABER İSTİŞAREYLE YÖNETECEĞİZ'

14 Mayıs seçimlerinde Kılıçdaroğlu için oy isteyen Babacan, şöyle devam ettiBiliyoruz ki Sayın Kılıçdaroğlu ortak yönetim modeliyle, 6 genel başkan olarak yazılı olarak da bildirdiğimiz gibi, istişareyi kurumsal mekanizma haline getirerek ülkenin cumhurbaşkanı olacak. Biz bunu yazılı belgeye döktük. 84 maddelik Anayasa, 2 bin 300 maddelik ortak politika metnimizi, 12 maddelik ortak yönetim modelimizi hazırladık. Bunların hepsinin özü istişare. Evet, Sayın Kılıçdaroğlu'na 'evet' diyeceğiz ama 6 genel başkan hep beraber istişareyle yöneteceğiz. Başarının anahtarı orada.Vatandaşlarla bir araya geldikten sonra köy pazarını ziyaret eden Babacan, daha sonra kent merkezine giderek Ticaret ve Sanayi Odası'nda iş insanlarıyla bir araya geldi. (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ramazan Bayramı Deva Partisi Ali Babacan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title