Haberler

    Babacan: AKP'nin uykularını kaçırıyoruz

    Güncelleme:

    DEVA lideri Ali Babacan, DW Türkçe'ye yaptığı açıklamada AKP'nin kendilerinden çekindiğini belirterek "Uykularının kaçtığını düşünüyoruz" dedi.

    DEVA lideri Ali Babacan, DW Türkçe'ye yaptığı açıklamada AKP'nin kendilerinden çekindiğini belirterek "Uykularının kaçtığını düşünüyoruz" dedi. Babacan, HDP heyetine verdikleri mesajı da açıkladı.

    Kaynak: DailyMotion.com / Güncel

    Halkların Demokratik Partisi Deutsche Welle Ali Babacan AK Parti Güncel Haberler

    500

    Yorumlar (3)

    ismail şahin:

    Ali babacan bazı insanlar kendisini dev aynasında görür seni pohpohlayanlar ilk seçimlerden sonra hiç bir yerde göremezsin.

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Mustafa:

    Birileri Milletin uykusunu kaçırıyormuş. E. . . Bekle gör. . . . Lakin herkes seçime kadar rahat uyuyacak. . Seçimlerde ancak 1 oy alabilecekler (O da şüpheli ya. ) . Şimdi Asgari 37 oyu alması beklenilenler mi uykusu kaçıyor yok sa 1 de belki göremeyecek bunların mı? Hadi oradan sende. .

    0
    0
    yanıtYanıtla
    kral:

    gülmekten kırıldım tayip erdoğan sayesinde mevki makam devlet adabı gördün secime girde bak aynayı konyayı ne kadar zillet varsa alayınız gelsin bu ülke sahipsiz değil

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title