Haberler

Baba Olan Engin Hepileri Kimdir?

Güncelleme:

Engin Hepileri ile Beyza Şekerci çifti 3 gün önce oğulları Can'ın dünyaya gelmesiyle büyük mutluluk yaşadı. Peki, Engin Hepileri kimdir? Engin Hepileri kaç yaşında?

ve 2015 yılında evlendiği, kendisi gibi oyuncu çifti Can adında bir oğulları oldu.

ENGİN HEPİLERİ KİMDİR?

, 3 Mart 1978 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. İstanbul Cağaloğlu Anadolu Lisesi'nde okuyan Hepileri, tiyatroyla bu yıllarda tanıştı. Lise yıllarında ise Devlet Tiyatroları'nın dört oyununda rol aldı.

Baba Olan Engin Hepileri Kimdir?

EĞİTİMİNİ OYUNCULUK ÜZERİNE ALDI

Genç oyuncu, 1996 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nde eğitim almaya başladı. 1998 yılında "Anlat Şehrazat" müzikalinde ve Tiyatro Fora'daki "Ölümsüzler" oyununda yer aldı. 2002 yılında aynı üniversitede oyunculuk alanında yüksek lisans eğitimini yapmaya başladı ve 2005 yılında mezun oldu.

Baba Olan Engin Hepileri Kimdir?

YÖNETMENLİK YAPMAYA BAŞLADI

, 1998 yılından bu yana Kent Oyuncuları tiyatrosunda görev yapıyor ve 2008 yılında Israel Horowitz'in "Kuyruk" adlı oyununu yöneterek yönetmenliğe de başladı. 2011-2012 yıllarında TRT Okul'da hafta içi her gün canlı olarak yayınlanan kültür-sanat programında sunuculuk yaptı. Filmlerde seslendirme de yapan 23 Ocak 2015 tarihinde "Kara Ekmek" adlı dizide başrolde oynadı.

BEYZA ŞEKERCİ İLE EVLENDİ

Yakışıklı oyuncu, 2010 yılında evlendiği eşi Ayşe Topçu'dan 2014 yılında boşandı ve 28 Mayıs 2015 tarihinde aynı dizide yer aldığı oyuncu ile evlendi.

Baba Olan Engin Hepileri Kimdir?

Baba Olan Engin Hepileri Kimdir?

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Engin Hepileri Beyza Şekerci İstanbul Magazin Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title