Haberler

    Baba Candır 33. Bölüm Fragmanında Şok Eden Sır - İzle

    Baba Candır son bölümü ile herkesi ekrana kilitledi.

    Baba Candır son bölümü ile herkesi ekrana kilitledi. Dün akşam yayınlanan son bölümde neler oldu? Baba Candır yeni bölüm fragmanını da son bölümün ardından hemen yayınladı. İşte merak edilen detaylar..

    BABA CANDIR 33. BÖLÜM FRAGMANI

    Yönetmen : Yusuf PİRHASAN

    Yapımcı : MF Yapım

    Tarih : Her Pazar - 19.55

    BABA CANDIR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

    Haluk Şebo'dan kurtulmak için elinden geleni yapar. Ece Haluk'un kendisinden sır sakladığınu düşünür ve Haluk'u sıkıştırır. Hasan Başkan'ın aniden dönüp Haluk'un Şebo ile olan ilişkisini desteklemesi olayların içinden çıkılmaz hale getirir. Salih Damla'nın borcunu ödemek için kredi almaya çalışır. Damla ise zorluk üstüne zorluk çıkarıp ailenin huzurunu kaçırmaya devam eder. Nikah için gün almaya giden Emrecan ve Ceylan'ı büyük bir süpriz beklemektedir. Bu büyük süpriz Emrecan ve Ceylan'ın bütün planlarını altüst edecektir.

    Müjde Salih'i bitirmek için Emrecan ve Ceylan'ı kullanmaya devam eder. Şebo Haluk ve Ece'yi birlikte görünce ve bütün gerçekleri Ece'ye anlatır. Damla'nın alacaklıları evi basıp herkesi tartaklar.TRT1 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi "Baba Candır" da bu hafta; Ece kendisini aldattığını öğrendiği Haluk'u affedecek mi? Salih Damla'nın borcunu ödemenin bir yolunu bulabilecek mi? Müjde'nin planları su yüzüne çıkacak mı? Damla'nın alacakları kimin hayatını tehlikeye atacak?

    OYUNCU KADROSU

    HALUK-Uraz Kaygılaroğlu

    ECE-Berna Koraltürk

    EMRECAN-Özgün Karaman

    CEYLAN-Melis Tüzüngüç

    SALİH-SettarTanrıöğen

    EGEMEN-Tolga Pancaroğlu

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Politika Güncel Haberler

    Bakmadan Geçme

    Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 7 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı var mı? Fenerbahçe nasıl şampiyon olur?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title