Haberler

Aziz Yıldırım Hastanelik

Güncelleme:

Aziz Yıldırım, sağlık sorunları nedeniyle yarınki duruşmaya katılamayacak.

İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen futbolda şike iddialarına ilişkin dava, yarına ertelendi. Davanın 17. duruşması yarın yine Çağlayan Adliyesi'nde görülecek ancak Aziz Yıldırım katılamayacak.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın, pankreas tahlillerinin sonucunda değerler yüksek çıktı. Bu nedenle de sarı-lacivertli kulübün başkanı yarın ki duruşmaya katılmayıp hastanede yatacak.

Konu ile ilgili FB TV'ye açıklama yapan Aziz Yıldırım'ın avukatı Şeref Dede "Başkanımız Aziz Yıldırım'ın pankreas ile ilgili tahlilleri çıktı. Durum maalesef ciddi. Ancak başkan güçlü" dedi.

Sabah saatlerinde Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'nde görülmesine devam edilen davada gün boyu, tutuksuz sanıkların çapraz sorgularının alınması ile devam edildi.

Duruşmada söz alan eski Manisaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, hakkındaki iddiaları reddetti. Fenerbahçe Altyapı Sorumlusu Cemil Turan ile takımının tesislerinde yaptığı görüşmeyle ilgili soruları cevaplayan Karaman, "Cemil Turan tesislere gelerek benle görüştü. Turan bana 'takımla bir toplantı yap', 'Trabzon'dan bir teşvik falan geldi mi?' gibi. Ben de bu konular benim konum değil, gidin başkan ile görüşün dedim. Cemil'e Aziz Yıldırım'ı arattırdım. Hasta bir çocuk vardı, onun için görüştüm. Başkan da 'tamam tamam' diyerek geçiştirdi. Zorla aratmıştım, keşke aratmasaydım. Aziz Yıldırım ile 7 saniyelik telefon konuşması yaptım. Sanırım o nedenle buradayım" diye konuştu.

KARAMAN: "HEDEFİM ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU"

Karaman, "Oyuncuların haberi olmadan teşvik olmaz. Çağırın oyuncuları sorun" diye konuştu.

Bunun üzerine mahkeme başkanı, "Oyuncuyu almazsınız kadroya" dedi. Karaman, "Kadroya bakın, kazanmak için çıkarım. Hedefim var benim" karşılığını verdi.

Mahkeme başkanı, hedefinin ne olduğunu sorunca da "Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu. Türkiye şampiyonluğu beni kesmez" diye cevap verdi.

Bu ifadeler salondakileri güldürdü.

Bir avukatın, "Sizin bu dik duruşunuz ile Cemil Turan'ın gelip sizinle görüşmesi çelişki değil mi?" diye sorması üzerine Karaman, "Ben de size bir soru sorayım?" diyerek "Bu sorum cevap olacak. Ben aptal mıyım; böyle bir amaç için tesislerde görüşeyim?" dedi.

Duruşmaya yarın devam edileceğini belirten Mahkeme Başkanı Ekinci, tutuksuz sanıkların yarınki duruşmada hazır olmasını istedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hikmet Karaman Aziz Yıldırım Cemil Turan Çağlayan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title