Haberler

Aziz İnci'ye Anlamlı Veda

Güncelleme:

Kocaeli Vali Yardımcılığı'na atanan İnegöl eski Kaymakamı Aziz İnci önceki akşam onuruna düzenlenen veda yemeği ile İnegöl'e veda etti.

İnegöl protokolünün bir araya geldiği yemekte hem neşeli hem de hüzünlü anlar yaşanırken, gecede konuşan isimler Aziz İnci'den övgü dolu sözlerle bahsetti. Son olarak söz alan İnci ise; İnegöl'ün Türkiye'ye kattığı değerler ile bambaşka bir ilçe olduğunu söyledi.

Hep birlikte yenilen yemeğin ardından gecenin ilk konuşmasını yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Kaymakam İnci'ye; İnegöl adına 2 yıllık süreç zarfında büyük bir gayretle, heyecanla yaptıkları hizmetler ve ortaya koyduğu çalışmalar için teşekkür etti.

İl Genel Meclis Başkan Vekili Murat Gültekin, Yenice Belediye Başkanı Hasan Aksu, MOSDER Genel Başkanı Ahmet Güleç, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk, Muhtarlar Derneği Başkanı Avni Kurt ve İnegöl Gazeteciler Cemiyeti Başkan vekili Sadullah Organ da sırasıyla kürsüye çıkarak 2 yıllık süre zarfında Aziz İnci ile paylaştıklarını aktararak kendisine bundan sonraki yaşamında başarılar dilediler.

Son olarak veda konuşması yapan Kocaeli Vali Yardımcısı ve İnegöl eski Kaymakamı Aziz İnci ise: "5 yıl süre olması gerekirken iki yıl görev yaptım. Kendimi manen sizlere borçlu hissediyorum. İki yılda çok şey paylaştık. Türkiye'ye kattığı değerler itibariyle ve sahip olduğu potansiyel itibariyle İnegöl, bambaşka bir ilçe. Bu ilçede kadrosuz valilik yaptığımı düşünüyorum. Meslek hayatımı burada noktalamayı düşündüm. Ne var ki benim daha önceden bir talebim olmuştu. Bu talebi şimdi karşılayabileceklerini ifade ettiler. Son bir yıl içerisinde bazı gelişmeler oldu. Aile olarak İzmit'te toplanmaya karar verdik. Gelin ata binmiş ya nasip demiş. İki yıl zarfında İnegöl'ün gelişmesine katkı sağlamak amacıyla başta halkımızın huzur ve güveninin sağlanması, kamu düzeninin sağlanması ve özellikle her türlü yatırımla birlikte halkımızın beklediği sosyal hizmetlerinde çıtasının yükseltilmesi için beraber çalıştık. Bu süreçte mobilyaya, OSB ve sanayiye odaklandık. Dinlemeyi bilmemiz lazım. İnegöl'de sevgi, saygı, işbirliği, gerekli fedakârlık, sabır zaten vardı. İnegöl'ün mobilya kadar önemli istikbali eğitimdedir. Akademik çalışma konusunda İnegöl geç kalmış bir yerdir. İnegöl önümüzdeki yıllarda bu potansiyeli, enerjisi, sinerjisi ile telafi edecektir" dedi.

Aziz İnci sözlerini şu şekilde noktaladı: "Hakkımda çok müttefik sözler söyleyen herkese teşekkür ederim. Mahsup Belediye Başkanlığı görevi de yaptım. Bu iki yılın etkisi çok uzun olacaktır, Allah sağlık verdikçe. Hepinizi Kocaeli'ye bekliyorum" açıklamalarında bulundu.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title