Haberler

Aytemiz Alanyasporlu Berkan Kolay Lokma Değiliz

Aytemiz Alanyasporlu Berkan Emir, yarın deplasmanda karşılaşacakları Fenerbahçe maçıyla ilgili, Onlar açısından bizim maçımız çıkış maçı olarak görülebilir.

Aytemiz Alanyasporlu Berkan Emir, yarın deplasmanda karşılaşacakları Fenerbahçe maçıyla ilgili, Onlar açısından bizim maçımız çıkış maçı olarak görülebilir. Onlar da iyi bir galibiyet seriyi yakalamak isteyeceklerdir. Fakat biz de tabiri caizse kolay lokma değiliz dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 7'nci haftasında yarın Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşacak Aytemiz Alanyaspor'da deneyimli futbolcu Berkan Emir, maçı değerlendirdi. Milli takım maçları için lige verilen arada Fenerbahçe'ye iyi hazırlandıklarını ve iyi analiz ettiklerini söyleyen Emir, Zor bir deplasmana gideceğiz. Lige onlar da kötü başladı ama milli takım arasını değerlendirdiğini düşünürsek, onların da toparlanmış olabileceğini söyleyebiliriz dedi.

'KOLAY LOKMA DEĞİLİZ'

Deplasmanda zor bir maç oynayacaklarının altını çizen Berkan Emir, En kötü beraberlik bizim için iyi olabilir. Baskılı bir rakiple oynayacağız. İyi defans yapmamız lazım. Onun haricinde bulduğumuz pozisyonları da gole çevirmemiz lazım. Atamazsak işimiz daha da zorlaşır. Onlar açısından bizim maçımız çıkış maçı olarak görülebilir. Onlar da iyi bir galibiyet seriyi yakalamak isteyeceklerdir. Fakat biz de tabiri caizse kolay lokma değiliz. Son 2 haftada yediğimiz goller ve mağlubiyetlerimiz ölçü değil diye düşünüyorum. İnşallah puan veya puanlarla döneriz diye konuştu.

'HAZIRIZ VE MORAL OLARAK İYİYİZ'

Takımı Aytemiz Alanyaspor'un inişli çıkışlı bir grafik çizdiğini anlatan Berkan Emir, şöyle dedi

Son 2 haftadır mağlup oluyoruz. Bir de çok gol yedik ama kaçırdığımız çok gol var. Onları atabilseydik sonuçlar böyle olmayabilirdi. Yabancı kuralının da serbest kalmasıyla ülkemize birçok yabancı futbolcu geldi ve uyum süreci daha da zorlaştı. Biz de bu sürecin içerisindeyiz ve yavaş yavaş onu da atlatacağımızı düşünüyorum. Ligde milli takım arasından dolayı hocamız bizi çok iyi hazırladı. İyi yordu açıkçası. Zihnen ve bedenen dinlenme şansımız da oldu. Bu süreçte en iyi şekilde hazırlandık diyebilirim. Şahsım adına çok fazla forma şansı bulabildiğimi düşünmüyorum. Özellikle yabancı kuralının serbest kalmasından dolayı Türk futbolcular ligde fazla forma şansı bulamamaya başladık. Son Antalyaspor maçında forma giydim. Fakat hepimiz maça aynı derecede hazırız ve moral olarak iyiyiz. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Berkan Emir Fenerbahçe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title