Haberler

Aylık Takip Ve Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi

Güncelleme:

Aylık Takip ve Koordinasyonun Mayıs ayı toplantısında kamu adına yapılan çalışmalar ve hazırlanan projeler detaylarıyla birlikte ele alındı.

Vali Orhan Düzgün başkanlığında kamu kurum ve kuruluşlarının hizmet ve yatırımlarının takip ve koordinasyonunu sağlamak amacıyla her ay yapılan Aylık Takip ve Koordinasyonun (ATAK) Mayıs ayı toplantısında kamu adına yapılan çalışmalar ve hazırlanan projeler detaylarıyla birlikte ele alındı.

Valilik Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen Mayıs ayı Aylık Takip ve Koordinasyon (ATAK) Toplantısı'na Vali Yardımcıları Erdoğan Aygenç, Mehmet Emin Avcı, Mustafa Masatlı, Mehmet Aktaş ve İlçe Kaymakamları, YURT-KUR Bölge Müdürü, Gıda, Tarım ve Hayvancılık, Çevre ve Şehircilik, İl Sağlık, Göç İdaresi Müdürleri ile Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) temsilcisi katıldı.

Vali Düzgün, 7 Haziran tarihinde yapılacak 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nin yaklaştığını hatırlatarak, seçim sürecinin Kayseri'de huzur ve güven içerisinde tamamlanabilmesine yönelik çalışmaların eksiksiz yürütülmesini istedi.
Vali Düzgün, Kaymakamlıklar ve ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının uyguladıkları ve uygulamayı planladıkları projelerin kamu düzeninin sağlanması, toplumsal sorunların çözülmesi ve vatandaş odaklı yenilikler getirmesi açısından taşıdığı öneme dikkati çekti.

Toplantının gündem maddeleri arasında yer alan; yapımı devam eden ve planlanan öğrenci yurtları, 112 Acil Çağrı Merkezi, kentsel dönüşüm çalışmaları, Şehir Hastanesi Kampüsü inşaatı, Mülteci ve Sığınmacılar için Kabul ve Geri Gönderme Merkezi konularının da görüşüldüğü toplantıda Vali Düzgün, ilin her alanda gelişmesine, halkın hayat standardının  yükseltilmesine yönelik çalışmaların, planlanan sürede yapılması konusundaki çalışmaların sürdürülmesi talimatını verdi.

Vali Düzgün, konuşmasının ardından, toplantı gündeminde yer alan konular hakkında ilgili kaymakamlar ve kamu kurumlarının yöneticilerinden bilgiler aldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Vali Orhan Düzgün Erdoğan Aygenç Emin Avcı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title