Haberler

Aydın Ünal'ın Bahçeli Tweet'ine MHP'den Aynı Sertlikte Cevap

Güncelleme:

Erdoğan'ın eski danışmanı AK Parti'li Aydın Ünal'ın, Devlet Bahçeli'ye yönelik çok sert sözlerine Davutoğlu-Bahçeli görüşmesinin hemen öncesinde aynı sertlikte cevap geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eski danışmanı AK Parti milletvekili Aydın Ünal'ın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yönelik çok sert sözlerine, Başbakan Davutoğlu'nun Bahçeli ile görüşmesinin hemen öncesinde, aynı sertlikte cevap geldi.

"AĞZINDAN KÖPÜKLER SAÇARAK KONUŞAN BAHÇELİ..."

AK Parti Ankara Milletvekili Aydın Ünal, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Erdoğan'a yönelik eleştirileri Twitter hesabından cevap vermişti.

Ünal takipçileriyle paylaştığı mesajlarında, "Ağzından köpükler saçarak konuşan siyasetin zavallısı Devlet Bahçeli için, bütün o köpükleri itinayla yalayacağı yeni bir süreç başlıyor. Devlet Bahçeli'yi önümüzdeki günlerde Sn Cumhurbaşkanı ve ailesine ettiği tüm hakaretlerden dolayı bin pişman göreceğiz. Evet, zavallılık…" ifadelerini kullanmıştı.


MHP'DEN ÇOK SERT CEVAP: İTLERİNİN KUDUZ AŞISINI YAPTIRSIN ÜNAL'I KARANTİNAYA ALSIN

Aydın Ünal'ın bu mesajlarına Milliyetçi Hareket Partisi'nden çok sert cevap geldi.

MHP'nin Twitter hesabından yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Ak Saraya tavsiyemizdir!

Bütün itlerinin kuduz aşısını yaptırsın. Aşının dahi fayda etmeyeceği Aydın Ünal'ı da karantinaya alsın."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Recep Tayyip Erdoğan Devlet Bahçeli Aydın Ünal Sıkıcı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi?
500

Yorumlar (347)

MHP:

GEREKEN CEVAP VERİLMİŞ BU SİYASET ARSIZLARINA

133
10
yanıtYanıtla
sosyalist:

MHP''yi anlamak zor, AKP ile hem ezeli düşman gibi, hemde mecliste 2 defa AKP''nin lehine oy kullandı.

48
15
yanıtYanıtla
Alptug:

Ben sana cevap vereyimde anla ;)AKP''nin adayi Davutoglunun adamiydi. Deniz Baykal ise CHP''nin degil Tayyip Erdoganin adayiydi. Eger Baykal secimden önce Erdoganla bulusup anlasmasaydi, verirdik oyumuzu ! Zamaninda bosuna Erdogana siyaset yolunu acip bu ülkeye bela etmedi Baykal Efendi !

yanıt3
yanıt1
...:

hakketten ne yaptıklarını kendileride bilmiyor. . saçma sapan kanla beslenen vampir siyasetçiler sadece. . mhp nin ne taahhütü var bu memlekete. . savaş olmasa ne diyip oy isteyecekler merak ediyorum. . işte terörün kökünü kazıyacağızdan başka bişey yok. . .

yanıt1
yanıt6
Kıpçak:

Senin zekan yetmez kendini zorlama

yanıt7
yanıt1
nevşehirli:

aydın ünalın canın ne istediğini biliyorum ben

56
5
yanıtYanıtla
yusuf50:

Sen bana gecen yazmistin asil sen ne bicim nevsehirlisin 3milletvekillde akp Sen kimin yolundasin erdogani anlamak icin osmanli tarihi arastir annarsin niye desdekledimizi hirsizmi filan inanma gozunle gordunmu chp ve mhp bunlara kapidaki kopegi guvenmem

yanıt1
yanıt18
yusuf50:

Dogru demis kuduz kopek gibi bahceli

yanıt1
yanıt6
YUSUF:

YUSUF50 pkk ile masada olan akp ülkeyi bitiren akp halen utanmadan akp diyorsun Allah korkun olsun

yanıt3
yanıt0
sosyalist:

Bu dakkikadan sonra muhalefet partilerinde biraz akıl olsa geçici de olsa 3 parti birleşmelidir yoksa Ülkenin sonu hayra alamet değil.

44
14
yanıtYanıtla
Tüm 347 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title