Haberler

Aydın Özel Ege Liva Hastanesi'nden Çifte Kutlama

Aydın Özel Ege Liva Hastanesi’nde düzenlenen etkinlikle hem Anneler Günü, hem de Hemşireler Haftası kutlandı.

Aydın Özel Ege Liva Hastanesi'nde düzenlenen etkinlikle hem Anneler Günü, hem de Hemşireler Haftası kutlandı.

12-18 Mayıs Hemşireler Haftası ve 13 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla Aydın Özel Ege Liva Hastanesi'nde kutlama etkinlikleri düzenlendi. İlk etkinlik hastanede yatmakta olan annelere sürpriz yapılarak gerçekleştirildi. Hastane Başhekimi Dr. Erdal Gezer ve hastane personeli tarafından hastanede yatmakta olan anneler ziyaret edilerek, kendilerine çiçek takdim edildi. Yapılan ziyaretten ve sürprizden oldukça memnun olan anneler, Başhekim Erdal Gezer'e ve hastane personeline bu ince davranışlarından dolayı teşekkür etti.

İkinci etkinlik ise hastanede çalışan hemşireler için düzenlendi. 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası dolayısıyla hastane bünyesinde çalışan hemşirelerin haftası kutlandı. Hastane yönetimi tarafından hazırlanan pastayı, hastane ortağı Başhekim Dr. Erdal Gezer ve yine hastane ortaklarından iş adamı Halim Irmak hemşirelerle birlikte kesti. Pasta kesiminin ardından günün anısına fotoğraf çekimi yapıldı.

Aydın Özel Ege Liva Hastanesi Başhekimi Dr. Erdal Gezer, bugün iki önemli günü bir arada kutladıklarını belirterek, "Özel Ege Liva Hastanesi olarak bugün iki kutlama düzenledik. İlk olarak sabah gerçekleştirdiğimiz etkinlikte hastanemizde yatmakta olan annelerimizin bu özel günlerini kutlayıp, kendilerine çiçek takdim ettik. Dünya var olduğundan buyana en temel ve sonsuz sevginin, şefkatin, özverinin, sabrın, mücadelenin ve hoşgörünün sembolü olan en kutsal varlıklarımız annelerimiz başımızın tacıdır. Doğumdan itibaren en saf ve temiz duygularıyla bizleri karşılıksız sevginin en güzel örneğini göstererek yetiştiren, hayatımıza ışık tutan ilk öğretmenimiz, en değerli varlığımız annelerimiz, ailemizin ve toplumumuzun temelidir" diye konuştu.

Başhekim Gezer hemşireliğin özveri isteyen bir meslek olduğunu ifade ederek, "12-18 Mayıs Hemşireler haftası dolayısıyla hastanede görev yapan hemşirelerimizi de küçük bir sürpriz hazırladık. Hemşirelik, güç çalışma şartlarını gerektiren, özveri, sabır ve hoşgörü kavramlarını içinde bulunduran zor bir meslektir. Hemşirelik, diğer mesleklerde olduğu gibi, toplumsal ihtiyaçlardan doğan, insan hayatıyla yakından ilgili bir meslektir. Hemşirelik ekip çalışmasını bilen, hızlı çalışan hünerli eller ister. Hemşireliğin temelinde sevgi ve saygı yatar. Bu duygu ve düşüncelerle hastanemizde ve diğer sağlık meslek kuruluşlarında görev yapan hemşirelerimizin haftasını kutluyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Anneler Günü Aydın Özel Ege Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title