Haberler

Aydın'da trafik kazası: Didim'e tatile giden Ankaralı aileden 3 kişi yaralandı

Güncelleme:

Aydın'ın Buharkent ilçesinde meydana gelen trafik kazasında Didim'e tatile giden Ankaralı 5 kişilik aileden 3'ü yaralandı. Kazada, kamyonetin takla atması sonucu anne ve diğer iki çocuk yaralandı. Yaralılar, Nazilli Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Aydın'ın Buharkent ilçesinde meydana gelen trafik kazasında Didim'e tatile giden Ankaralı 5 kişilik aileden 3'ü yaralandı.

Kaza bu sabah saat 07.00 sıralarında Denizli- Aydın istikametinde Buharkent ilçesine bağlı Savcıllı Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre. İ.S. yönetimindeki 06 ATG 80 plakalı kamyonet sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine önce refüjden karşı şeride ardından da kendi şeridine geçerek takla atması sonucu kaza meydana geldi. Kaza sonrasında büyük hasar alan kamyonet içerisinde yolcu olarak bulunan ve Didim'e tatile gittikleri öğrenilen Ankaralı 5 kişilik aileden sürücü İ.S. ve kızı kazadan yara almadan kurtulurken, anne ve diğer iki çocuğun yaralandığı öğrenildi. Yaralı anne ve iki çocuğu olay yerine çağrılan ambulansla ilk tedavilerinin ardından Nazilli Devlet Hastanesi'ne sevk edildiği ve yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Buharkent Çocuk Aydın Didim Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title