Haberler

Aydın'da Şehit Gerginliği

Mhp'li Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali Uzunırmak'ın, Atatürk Kent Meydanı ihalesi ile ilgili basın açıklaması yapacağı meydan yakınlarında, Aydın Belediye Başkanı ve CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özlem Çerçioğlu'na ait seçim otobüslerinden müzik yayını yapılmaya başlandı.

Mhp'li Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali Uzunırmak'ın, Atatürk Kent Meydanı ihalesi ile ilgili basın açıklaması yapacağı meydan yakınlarında, Aydın Belediye Başkanı ve CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özlem Çerçioğlu'na ait seçim otobüslerinden müzik yayını yapılmaya başlandı. Bey Camii önünde otobüsü durduran, aralarında Ülkü Ocakları Aydın İl Başkanı Ali Özer'in de bulunduğu grup, dün Niğde'deki silahlı saldırıda bir polis ve askerin öldürüldüğünü belirtip, 'Şehitlerimiz var. Müzik yayını yapmayınö diyerek araç görevlilerini uyardı. Uyarıya rağmen müzik yayının sürdürülmesi üzerine, görevliler ile grup arasında gerginlik yaşandı. Araya giren polis, müzik yayını durdurup, otobüsü uzaklaştırdı.

MÜZİK YAYINI MEYDANDA BAŞLADI

Gerginliğin sona ermesinden bir süre sonra bu kez de Atatürk Kent Meydanı'nda belediyeye ait ses sisteminden müzik yayını yapılmaya başlandı. Müzik yayınının durdurulması için kontrol merkezine giden MHP'li yöneticilerin bu talebinin de geri çevrilmesi üzerine, bir partili binanın çatısına çıkarak, hoporlörlerin kablolarını çıkardı. Belediye görevlilerinin tepki göstermesi üzerine ülkücülerin bulunduğu grup kontrol odasına girdi. Çevik Kuvvet polislerinin araya girmesiyle grup dağıtıldı. Çevik Kuvvet, yaklaşık bir saat, bina etrafında güvenlik önlemi aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Mustafa Kemal Atatürk Ali Uzunırmak Aydın Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle!
title