Haberler

Aydın'da Kaçak Temizlik Malzemeleri Operasyonu

Güncelleme:

Aydın'ın Kuşadası ilçesindeki bir depoda kaçak şekilde imal edilmiş ve sahte etiketlerle piyasaya sürülmeye hazırlanan temizlik malzemeleri ele geçirildi. Operasyonda, çeşitli markaları taklit ederek hazırlanmış 11 bin 352 etiket ile son tüketim tarihi geçmiş 340 paket cevizli sucuk da bulundu. 1 kişi gözaltına alındı.

Aydın'ın Kuşadası ilçesindeki bir depoda kaçak şekilde imal edilmiş ve sahte etiketlerle piyasaya sürülmeye hazırlanan temizlik malzemeleri ele geçirildi.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Davutlar Mahallesi'nde bir depoda, kaçak şekilde temizlik malzemesi imalatının yapıldığı bilgisi üzerine çalışma başlattı.

İlçe Tarım Müdürlüğü ekipleriyle adrese operasyon düzenleyen ekipler, kaçak şekilde imal edilmiş 1160 litre çamaşır suyu, 478 litre yüzey temizleyicisi, 649 litre araç yıkama deterjanı, 382 litre deterjan yapımında kullanılan sülfonik asit ve sıvı ham madde, 2 sıvı dolum makinesi, 545 boş plastik şişe, kompresör ve elektronik terazi ele geçirildi.

Çeşitli markaları taklit ederek hazırlanmış 11 bin 352 etiket ile son tüketim tarihi geçmiş 340 paket cevizli sucuk da bulundu. 1 kişi gözaltına alındı.

Kaynak: AA / Güncel

Kuşadası Aydın Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title