Haberler

Aydın'da 'Arı Kovanı' Operasyonu: 5 Kamu Görevlisi Gözaltına Alındı

Güncelleme:

Aydın merkezli 5 ilde düzenlenen 'Arı kovanı' adlı 'rüşvet' operasyonunda aralarında Kuşadası ve Söke sınırları içindeki Dilek Yarımadası Büyük Menderes Deltası Milli Parkı Doğanbey Şefi U.U.'nun da olduğu 5'i kamu görevlisi toplam 28 şüpheli gözaltına alındı.

AYDIN merkezli 5 ilde düzenlenen 'Arı kovanı' adlı 'rüşvet' operasyonunda aralarında Kuşadası ve Söke sınırları içindeki Dilek Yarımadası Büyük Menderes Deltası Milli Parkı Doğanbey Şefi U.U.'nun da olduğu 5'i kamu görevlisi toplam 28 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheli milli park görevlilerinin, arıcılardan ve bölgede sondaj kuyusu açmak isteyen çiftçilerden rüşvet aldıkları iddiasıyla gözaltına alındıkları öğrenildi.

Söke Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında Dilek Yarımadası Milli Parklar Müdürlüğü'ne bağlı Doğanbey Milli Parklar Şefliği'nde kovanlara yer tahsisi için arıcılardan ve SİT alanlarında sondaj kuyusu açmak isteyen çiftçilerden rüşvet istendiği ihbarı üzerine ekipler harekete geçti. Teknik ve fiziki takibin ardından 42 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Aydın merkezli Muğla, İzmir, Yozgat, Ordu ve Sinop'ta 42 adrese bugün sabah saatlerinde eş zamanlı 'Arı kovanı' operasyonu düzenlendi. Operasyonda aralarında Söke Dilek Yarımadası Milli Parklar Müdürlüğü'ne bağlı Doğanbey Milli Parklar Şefi U.U. ile kamu görevlileri O.D., M.Ö., H.K., N.C.'nin de olduğu toplam 28 şüpheli gözaltına alındı. Adreslerinde bulunamayan 14 şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmaların ise sürdüğü bildirildi. Gözaltına alınan şüphelilerin işlemlerinin sürdüğü belirtildi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Menderes Deltası Büyük Menderes Doğanbey Kuşadası Aydın Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Antalyaspor'un yeni teknik direktörü kim oldu? Alex de Souza ile anlaştılar mı? İnci Taneleri hangi gün? İnci Taneleri dizisi ne zaman, hangi kanalda yayınlanıyor? İnci Taneleri yayın bilgileri! Buse Varol kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buse Varol kaç yaşında, nereli? Buse Varol biyografisi! Fenerbahçe en son ne zaman şampiyon oldu? Fenerbahçe en son şampiyon olduğunda altın ne kadardı? Dolar ve euro kaç TL'ydi? 8-9 Mayıs Benzin ve Motorin güncel fiyatları! Benzine indirim var mı? Avcılar Belediyesi hangi parti? Avcılar Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? BENZİNE İNDİRİM GELDİ Mİ? Akaryakıta indirim ne zaman geldi? DGS Başvuruları ne zaman? #128226 DGS başvuru ekranı! DGS ücreti ne kadar? Turgay Sevindi kimdir? Halk Tv konuğu Turgay Sevindi kaç yaşında, nereli? Turgay Sevindi biyografisi! İbrahim Oktugan kimdir? Okul müdürü İbrahim Oktugan öldürüldü mü, neden öldürüldü? Bahar 12. bölüm ne zaman? Bahar dizisinin 12. bölümüne sağlık engeli! Demet Evgar açıkladı... İstanbul-Sivas yüksek hızlı tren bilet fiyatları! İstanbul Sivas hızlı tren kaç saat sürüyor, sefer saatleri ne zaman? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 8 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Acun Ilıcalı açıkladı! Survivor'da yeni kural ne, takımlar yeniden karışacak mı? Eleme adayları kimler? Drake kimdir? Ünlü rapçi Drake'in evine silahlı saldırı düzenlendi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title