Haberler

Ayakkabıcılar Odası'ndan Genel Müdür Coşkun'a Ziyaret

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Manisa Ayakkabıcılar Esnaf Odası Başkanlığı görevine seçilen Ahmet Akçın ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Yaşar Coşkun'u, Manisa Ayakkabıcılar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Akçın ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti. MASKİ'nin Manisa için önemli yatırımlar yaptığını bildiklerini ifade eden Oda Başkanı Akçın, kendilerini makamında ağırlayan Genel Müdür Coşkun'a teşekkür ederek sözlerine başladı. Akçın, Coşkun'un Manisalıların arasında yerinin farklı olduğunu söyleyerek, başarılarının devamını diledi.

"Biz, Manisa için elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışıyoruz"

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, "Biz, Manisa için elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışıyoruz. Bizimle aynı doğrultuda olan kurum ve kuruluşları da elimizden geldiğince destekliyoruz. Ayakkabıcılar Esnaf Odası Başkanı olarak seçilen Ahmet Akçın'ı bir kez tebrik ediyor ve yeni görevinde başarılar diliyorum. Bütünüyle kalkınmış bir Manisa bizim en büyük hayalimiz ve bu hayali gerçekleştirmek için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Oda Başkanımız Akçın'a ve yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretleri nedeniyle bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yaşar Coşkun Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title