Haberler

Ayağıyla Araç Kullanan Maganda Kendini Savundu: Bütün Kurallara Uyarım

Güncelleme:

Diyarbakır'da aracı ayaklarıyla kullanıp eliyle de tespih çeken maganda yakalandı. 19 yaşındaki Murat Yıldız, yaptığının yanlış olduğunu bildiğini, aslında trafikte bütün kurallara uyduğunu söyledi.

Diyarbakır'da önceki gün sosyal medyada kullandığı aracın direksiyonunu ayaklarıyla çeviren, eliyle ise tespih çektiği videoyu sosyal medyada paylaşan Murat Yıldız, tepki çeken görüntüler için DHA'ya konuştu.

"ŞEHİR İÇİNDE BÖYLE BİR ŞEY YAPMAM"

Sürücü Yıldız, trafik kurallarına dikkat ettiğini o gece 00: 30 sıralarında böyle bir hareket yaptığını söyledi. Yıldız, "Boş arazide 30 saniye video çektim. Şehir içinde böyle bir şey yapmam. Kesinlikle araç yoktu orada. Yanımda bir arkadaşım videoyu çekti. Boş bir arazide onu çektik. Kesinlikle şehir içinde asla yapmam" dedi.

"70'İ GEÇMEM, KURALLARA UYARIM"

Kendisi gibi insanları gördüğünde polise ihbar ettiğini de söyleyen Yıldız "Güzel bir şey değil. Kimse bana özenmesin, normal trafikte hayatta öyle bir şey de yapmam. Öylelerini Diyarbakır'da veya başka yerde hemen uyarırım. Bana trafik canavarı demişler ama ben şehir içinde azami hızım 70. Hız evi yıkar" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Murat Yıldız Diyarbakır 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title