Haberler

Ayağını Kıran Gelin Düğün Salonuna Damadın Kucağında Geldi

Güncelleme:

Kına gecesi sonrasında zarar gören gelinliği terziye onarıma götürürken ayağının kayması sonucu sağ bacağını kıran gelin adayı, düğün salonuna damadın kucağında geldi.

Düğün öncesinde ayağını kıran gelin düğün salonuna damadın kucağında geldi.

MUTLU GÜNÜNDE BÜYÜK TALİHSİZLİK

Trabzonlu Murat Şener ile Ordulu Elif Çakır'ın düğünü buruk geçti. Ordu'nun Ünye ilçesi nüfusuna kayıtlı Elif Çakır ile hayatını birleştiren Trabzon Sürmeneli Murat Şener, geçtiğimiz günlerde Ünye ilçesindeki kına gecesi sonrasında talihsiz bir olay yaşadı.

SALONA DAMADIN KUCAĞINDA GELDİ

Gelin Elif Çakır, kına gecesi sonrasında zarar gören gelinliği terziye onarıma götürürken ayağının kayması sonucu sağ bacağını kırdı. Kırılan ayağı dizinden alçıya alınan gelin Çakır, Sürmene ilçesindeki düğüne kırık bacağı ile damadın kucağında geldi. Damat gelini kucağında düğün salonuna getirirken, davetliler büyük şaşkınlık yaşadı.

"YAPACAK BİR ŞEY YOK"

Damat Murat Şener, eşine evlenirken hastalıkta ve sağlıkta her zaman sırtında, kucağında hatta başının üstünde taşıyacağına söz verdiğini belirtirken, dans etmemek için gelinin bacağını kırdığı esprisini yaptı. Gelin Elif Çakır ise "Ben de her gelin gibi düğünüme yürüyerek gelmek isterdim ama nasip değilmiş. Herşey Allah'tan. Yapacak bir şey yok." dedi.

Öte yandan gelin ve damat düğün dansını yapamazken, davetliler ise gönüllerince eğlendi, horon oynadı.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Elif Çakır Trabzon Ünye Ordu Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (9)

Adınızı Yazın:

ÇOK AZİMLİYMİŞ

10
3
yanıtYanıtla
bilmiş:

utanmıyormusunuz sizin için böyle konuşsalar çokmu hoşunuza gider

11
0
yanıtYanıtla
seda:

Düğüne ne gerek var milleti eğelendirmekten başka bir işe yaramıyor nikahtan gidebilirlerdi kaç tl masraf yapmışlardır kimbilir yazık o paraya ev kurulurdu, evlenemeyen gençleri çok mağdur eden bir durum da gereksiz masraflar ve düğün gibi fuzuli şeylerdir

5
4
yanıtYanıtla
Resul:

nikah kafii. . hem dinimizce de doğru değil. .

yanıt2
yanıt1
Adsız olsunMobil-IOS:

Keşke bun haber yapmayaydınız bu gelin adayları artık ayaklarını kırar yada burkar demedi demeyin

3
1
yanıtYanıtla
YorumMobil-IOS:

Allah mesut etsin :))) güzel bir anı olur artık

3
0
yanıtYanıtla
deres:

bunu haber yapıp servis eden o düğünün yakınlarıdır. şu yorumları okuyunda servisinizin tadını çıkarın. haberler nerden bilecek ok düğünü birisi söylemezse. . .

0
1
yanıtYanıtla
KARADENIZLI MAFYA BABASI:

Olur böyle seyler olmus bir tatsizlik Allah mesut etsin demek bizede düser yegenlerim mutlu olun mutlu kalin tebrik ederim

0
0
yanıtYanıtla
Fero:

Art niyetli söylemiyorum. Ama ilk akla gelen gelinin epey beddua aldığı.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title