Haberler

Avukatların Tutuklular İçin Yaptığı İtiraz Reddedildi

Güncelleme:

17 Aralık operasyonu kapsamında tutuklanan Süleyman Aslan, Barış Güler, Salih Kaan Çağlayan'ın avukatlarının tutukluluğa yaptığı itiraz reddedildi.

17 Aralık operasyonu kapsamında tutuklanan Süleyman Aslan, Barış Güler ve Salih Kaan Çağlayan'ın avukatlarının tutukluluğa yaptığı itiraz reddedildi.

GEÇEN HAFTA İTİRAZ EDİLMİŞTİ

Halkbank Genel Müdürü Süleyman Aslan, eski İçişleri Bakanı Muammer Güler'in oğlu Barış Güler ve eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın oğlu Salih Kaan Çağlayan Nöbetçi 25 Sulh Ceza Mahkemesi tarafından tutuklanmıştı. Avukatları geçtiğimiz hafta bir üst mahkemeye tutukluluğa itiraz etti. İtirazı değerlendiren 14. Asliye Ceza Mahkemesi tutukluluğa yapılan itirazın reddine karar verdi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Güncel - Operasyon Güncel Haberler

500

Yorumlar (25)

a amehmet_tapar@hotmail.com:

akpden bir pkkya ses çıkmıyor.

56
14
yanıtYanıtla
yücelyozgat@hotmail.com:

utanmadan bide talepte bulunuyolar

58
5
yanıtYanıtla
POLATdarkblue62@hotmail.com:

ADAMLAR PAŞA GİBİLER İÇERDE ZATEN HER GÜN ZİYARETÇİLER İÇERDE ADAMLAR YEMEK SİPARİŞİ BİLE VERİYOR TEPSİLERLE BÖREKLER YEMEKLER İÇERDE BİR KAÇ GÜNE KALMAZ SALARLAR. İŞİN GARİBİ İBRAHİM TATLISES BİLE ONLARLA BİR AKRABALIK BAĞI OLMADIĞI HALDE GİREBİLİYORSA BUNLAR ŞİMDİ İÇERDE NELER YAPIYODUR SİZ DÜŞÜNÜN

47
7
yanıtYanıtla
yamanyamanalrde@gmail.com:

HANİ YARGI AKP nindi AL İŞTE SİZE KAPAK OLSUN

19
33
yanıtYanıtla
gadahorlugadahorlu@hotmail.com:

yaman efendi fena çuvalladın kültürlü insanların akp ileişi olmaz!

yanıt0
yanıt0
asaa.kapan@hotmail.com:

Yargi Polis müridlerin.

yanıt0
yanıt0
hüseyinh-5851@hotmail.com:

evet her şeyin bir sonu var maalesaef 2014 chp ve onu sevenlere hayırlı olsun bizler içimizde zenginiz dışarısı bizi ilgilendirmez herkesinyeni yılı kutlu olsun saygılar

22
24
yanıtYanıtla
çapulcumuratmetin1977@hotmail.com:

bidaha çıkamayın hapisten inşallah.güzel çarptınız insanları kutu kutu.yetimin hakkı haram olsun inşallah

33
6
yanıtYanıtla
NECATİ BIYIKkarabiyikn@mynet.com:

YURT DIŞINDAN KENDİ GELİP TESLİM OLAN ŞEREFLİ SUBAYLARIMIZ KAÇACAK DİYE YILLARCA TUTKLANIRKEN,HASTNAYE SEVKEDİLDİKTEN SONRA HASTAHANEDE UNUTULAN KENDİ PARASYLA CEZAEVİNE GERİ GELEN SUBAY KAÇACAKSIN DİYE TUTUKLANIRKEN,ERGENEKONUN KASASI DİYE TUTUKLANAN FAKAT CENAZESİNİ KENDİLERİ AİLESİ PARASIZLIKTAN KALDIRAMADIĞI İÇİN BELEDİYENİN İMKANLARIYLA KALDIRILAN KANSER HASTASI K.OKKURU KAÇACAK DİYE HASTANADE ÖLMESİNE GÖZ YUMANLARIN,28 ŞUBAT MGK DA ALINAN İRTİCAYLA MÜCADELE DOĞRULTUSUNDA FAALİYET GÖSTERDİLER DİYE O KADAR KOMUTANI DARBECİ DİYE İÇERİ TIKANLAR ŞİMDİ,CEMAATİ BİTİRMEK İÇİN VAR GÜCÜYLE MÜCADELE EDİYOR,HEMDE TEKER TEKER ELLERİYLE KOYMUŞ GİBİ BULARAK.ŞU YAZDIKLARIM BİLE BU İKTİDARIN GERÇEK YÜZÜNÜ,HUKUK,HAK,ADALET HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİ AÇIKLIYOR,

34
4
yanıtYanıtla
mirzaa.kapan@hotmail.com:

olaylar çok vahim,herkes sorumlu davranmali,savcisida hakimide,polside,hangi görüsden olursa osun.Bu ülke yeni soyulmuyor,90 yildir soyuyorlar,yandaslik ne yazikki var bizde.Hirsiz varsa,sorgulanip cesasini çekmeli,önce milletimizi,ülkemizi,ekonomimizi,düsünmeli.15 aydir takip edilip,bassavcinin bile haberi olmadan,sinsi bir sekilde bir savcinin amerikadan emirleri alip bu sekil,ortaligi karistirip,ülkeye zarar vermek müslümana hiçmi hiç yakismaz,müslüman bunu yapamaz.Suçlu varsa ortaligi karistirmadan yargila.

21
14
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title