Haberler

    Avrupa Parlamentosu Şoförlerinin Üzerinde IŞİD CD'si Çıktı

    Güncelleme:

    Avrupa Parlamentosu'ndaki parlamenterleri taşıyan iki şoförün üzerinden IŞİD'e ait propaganda CD'lerinin çıkması şaşkınlık yarattı.

    Alman Der Spiegel dergisinin haberine göre, Avrupa Parlamentosu'ndaki parlamenterleri taşıyan iki şoförün üzerinde terör örgütü IŞİD'e ait propaganda CD'leri çıktı.

    'GÜVENLİK AÇIĞI' KABUL EDİLİYOR

    Özel bir ulaştırma şirketinde çalışan şoförlerin kovulduğu belirtilirken, parlamenterleri taşıyan kişilerin IŞİD videoları izlemeleri 'güvenlik açığı' olarak değerlendiriliyor.

    ÖZEL ŞİRKETLERLE ÇALIŞILMAYACAK

    Belçika'nın başkenti Brüksel ve Fransa'nın Strasbourg kentinde yakalanan iki şöforün yanı sıra, diğer birkaç şoförün suç kaydı olduğunun ortaya çıkmasıyla, Avrupa Parlamentosu ulaştırma hizmeti sağlayan özel şirketlerle çalışmama kararı aldı.

    SALDIRGAN 'TEMİZLİKÇİ' ÇIKMIŞTI

    22 Mart'ta Brüksel'de meydana gelen bombalı saldırılarla bağlantısı olduğu düşünülen bir kişinin Parlamento'da bir süre boyuncu temizlikçi olarak çalıştığı ortaya çıkmıştı.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Der Spiegel Brüksel Dünya Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title