Haberler

Avrupa'nın En Büyük Jeneratör Üreticisifg Wılson Türkiye'de

Güncelleme:

Türkiye Avrupa'nın en büyük jeneratör üreticisine ev sahipliği yapacak.

"Kesintisiz Hayat" ın mimarı olan FG Wilson Türkiye, uzman ekipleriyle zorlu projelerin güçlü partneri olacak.

1966' dan günümüze ürettiği ileri teknoloji ürünü jeneratörleri ile en zor koşullarda dahi hayatın kesintisiz yaşanmasını sağlayan Avrupa' nın en büyük ve güçlü jeneratör üreticisi FG Wilson, Türkiye'deki yapılanmasını tamamladı.

1966 yılında yani 44 yıl önce Belfast' da kurulan FG Wilson, üretim kapasitesi açısından Avrupa'nın en büyük jeneratör üreticisi olup,dünyanın da ilk üç büyük üreticisi arasında bulunuyor.

FG Wilson, Türkiye'de gelişen iş hacmine, artan yatırımlara ve dünya standartlarında çözüm arayan müşteri ve proje ihtiyaçlarına doğrudan cevap vermek amacıyla yeniden yapılandı. FG Wilson Jeneratör Sanayi ve Ticaret A.Ş. Türkiye pazarında daha aktif rol alacak.

FG Wilson Türkiye Toplantısı ,FG Wilson genel merkezinin bulunduğu İngiltere ve önemli merkezlerinden biri olan Dubai'den üst düzey temsilcilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

En zor koşullarda kesintisiz enerji sağlayan FG Wilson köklü mühendislik birikiminin yanı sıra "Üretimde Mükemmellik" ve "Süreç Yenileştirme" alanlarında uluslararası ödüllere sahip.FG Wilson İngiltere Başkan Yardımcısı Ian MOORE, Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Alok RAWAT, Türkiye CEO'su Köksal ER'in ev sahipliğinde yapılan toplantıda ,şirketin 1966'dan bugüne kadar gerçekleştirdiği atılımlar, gelişmeler aktarıldı.

FG Wilson'ın yılda 100 bin jeneratör üretim kapasitesiyle, 3000 çalışanıyla, 100 ülkede 180'den fazla temsilciliği ve 2008'de gerçekleştirdiği 1,2 Milyar USD' lık cirosuyla dünyanın sayılı şirketleri arasında yer aldığını belirten Ian MOORE "Sadece jeneratör üreticisi ve tedarikçisi değiliz.Üretim ve teknoloji gücümüz yanında en zorlu projelerde müşterilerimizin özel ihtiyaçlarına teknik destek ve özel çözümler de sunuyoruz'' diyerek farklılıklarını ortaya koydu. FG Wilson'ın üçü İngiltere'de, diğerleri ABD, Çin, Hindistan ve Brezilya'da olmak üzere dünyada toplam yedi üretim tesisi bulunuyor. 180' den fazla temsilciliğiyle yılda 2 milyon üzerinde yedek parçanın dağıtımı gerçekleştirdiğini anlatan Ian MOORE, yedek parça dağıtım merkezlerinden en büyüğünün İngiltere Desford'da olduğunu söyledi. 60,000 metrekarelik alana kurulu olan Desford dağıtım merkezinde 11,500 çeşit yedek parça stoğu bulunduğunu da belirtti.

Ian MOORE, FG Wilson olarak Ar-ge çalışmalarına çok önem verdiklerini, büyük bütçe ayırdıklarını söyleyerek "Bünyemizdeki 10 milyon pound değerindeki kalite ve ses test laboratuarımızın eşi ve benzeri yoktur." dedi. Ian MOORE, "Türkiye'deki çalışmaları Dubai merkezli ve engin deneyimleriyle tanınan Alok RAWAT ve Köksal ER' e teslim etmenin rahatlığı içindeyiz ,Türkiye' nin dinamizmi ve bölgesel gücü hepimize güven veriyor" dedi.

FG Wilson Türkiye' nin YK Başkanı Alok RAWAT ise ''Türkiye dinamik ve yatırımlar hızlanıyor.Dikkat çeken yanı yatırımların hem Anadolu yarımadasına yayılması hem de çok farklı sektörlerde olmasıdır.Türkiye genç nüfusu, şehirleşmenin getirdiği çağdaş ihtiyaçlarla büyük yatırımlara ev sahipliği yapıyor. Bizler yatırımcının dünya standartlarındaki ihtiyaçlarını güçlü teknolojik birikim ve imkanlarımızla çözmek için Türkiye'de yapılandık. Jeneratörü, teknolojisini, proje yönetimini çok iyi bilen en iyi ekibi oluşturduk ve 1990'dan beri jeneratör pazarında başarılı grafik çizen değerli arkadaşımız Köksal Er de CEO olarak görevdedir. Türkiye'de FG Wilson farkı satış öncesi ve satış sonrası verilen hizmetlerle zaten bilinmektedir, daha da farkedilecektir. Türkiye'de artık kapsamlı ve zorlu güç ihtiyacı olan komplike projeler hayata geçirilmektedir. FG Wilson güvenilir bir çözüm ortağıdır, bizler Dubai'de bunları yaşadık ve ispatladık" dedi.

FG Wilson Türkiye Toplantısı'nda söz alan CEO Köksal Er ise; "Deneyimli ekibimizle FG Wilson Türkiye olarak sürdürdüğümüz çalışmalarımızı genişletilmiş ve güçlendirilmiş imkanlarla donatarak yeni

sorumluluklar üstlendik. Organize perakendenin gelişmesi AVM yatırımlarını arttırmıştır. Ayrıca konut başta

olmak üzere enerji, turizm, sağlık ve eğitim yatırımları da artmaktadır. Özellikle şehirleşmeyle birlikte

insanların toplu bulundukları ortamlarda yaşam standartları yükselmektedir. İnsanın olduğu her yerde hayatın kesintisizliği önem kazanmıştır. Bu ihtiyaçlar kurumsal yatırımcının güçlü çözüm ortağı ihtiyacını arttırmıştır." dedi. Köksal Er sözlerine şöyle devam etti: "Türkiye'de gelecek beş yılda global ve büyük yatırımlar daha da fazlalaşacaktır. Pazardaki büyük ölçekli ileri teknoloji ürünü, çevreye duyarlı jeneratör ihtiyacı artacaktır. Biz, büyük ölçekli projelerin oluşturacağı kurumsal pazardaki payımızın %25 olmasını hedefliyoruz. Ayrıca bireysel niş pazarda da çok tercih ediliyoruz. İstanbul merkezimiz yanında Ankara ve İzmir'de de bölge temsilciliğimizi hizmete açtık. Anadolu'ya geniş kapsamlı hizmet verebilmek için müşterinin olduğu her yerde müşterinin yanında olmak üzere yeni bölge temsilcilikleri açacağız. Kalifiye eleman istihdamını da destekliyoruz."

Sanayi – Üniversite İşbirliği

Köksal Er, 2011 yılında üniversiteler ve meslek okullarıyla her kademede her sektöre özel, teknik eleman ihtiyacının çözümü için ortak eğitim projeleri oluşturmayı ve destek vermeyi hedeflediklerini belirtti.

Yaşam Mimarı FG Wilson…

Köksal Er, sözlerine şöyle devam etti; "En büyük amacımız; global yönetim kurulumuzu, bölgesel gelişmelere paralel olarak diğer ülkelerde olduğu gibi Türkiye'de de bir üretim tesisi yatırımına ikna etmektir. Böylece FG Wilson Türkiye'de de "Kesintisiz Hayat" ın mimarı olacaktır."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title