Haberler

Avea inTouch 3, Görkemli Bir Parti ile Avea İntouch Ailesine Katıldı

Güncelleme:

Avea, operatör markalı akıllı telefon serisi Avea inTouch'ın en yeni ürünü 'Avea inTouch 3'ü özel bir lansman partisi ile tanıttı

Avea CEO'su Erkan Akdemir ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dehşan Ertürk ev sahipliğinde Billionaire Club, Edition Hotel'de düzenlenen bu özel geceye iş ve medya dünyasından birçok ünlü isim katıldı

DJ performansı sonrası Ceren Aksan'ın elektrikli kemanı müzik ziyafetine dönüşen, Türk popunun sempatik ismi Atiye'nin enerji dolu sahne performansıyla yükselen eğlencenin dozu, dikkat çekici dans şovları ile daha da renklendi.

Yenilikçi teknolojilerin lideri Avea, Avea inTouch akıllı telefon serisinin en yeni üyesi Avea inTouch 3'ü görkemli bir lansman partisiyle tanıttı.

19 Mart Çarşamba akşamı Avea CEO'su Erkan Akdemir ve Avea Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dehşan Ertürk ev sahipliğinde, Billionaire Club, Edition Hotel'de düzenlenen bu özel geceye iş ve medya dünyasından pek çok ünlü isim katıldı.

Davetliler Ceren Aksan'ın kemanıyla yaptığı şovun tadını Billioniare Club'ın şık atmosferinde çıkardı.

Davetlilerin ikramlardan müziğe, dekorasyondan mekanın atmosferine kadar tüm detayların dikkatlice tasarlandığı ve ekranların başarılı programcısı Oylum Talu'nun sunuculuğunu yaptığı organizasyonda, Billionaire Club'ta ağırlandığı gece DJ performansı ile başladı.

Elektrikli kemanıyla yaptığı sahne performansıyla ünlenen genç sanatçı Ceren Aksan ise, gecenin ilk şovuna imzasını atarak, kemanından dökülen notalar ve eşsiz şovuyla davetlilere unutulmaz dakikalar yaşattı.

Atiye'nin enerji dolu sahne performansı davetlileri büyüledi

Medya ve iş dünyasından seçkin konukların katılımıyla gerçekleşen görkemli partinin açılış konuşmasını yapan Avea Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dehşan Ertürk, yeni ürünleri Avea inTouch 3 ile akıllı telefonda "ilk olma" hedefiyle sektörde fark yaratmaya devam edeceklerini belirterek; konuklara bu özel gecenin heyecanını paylaştıkları için teşekkür etti.
Son teknolojiyi uygun koşullarla kullanıcıya sunan ve pazardaki popüler markalara ait cihazlara eşdeğer özelliklerle donatılan Avea inTouch 3'ün tanıtıldığı partide Avea'nın reklam müziğini de seslendiren Türk pop müziğinin son yıllardaki en başarılı ve en sempatik ismi Atiye canlı performansıyla göz doldurdu.

İçindeki Avea Tema ve ön yüklü Avea uygulamaları, kendi Ar-Ge mühendisleri tarafından geliştirilen Avea inTouch 3'ün tüm görkemiyle kullanıcılara merhaba dediği gecede, göz alıcı bir sahne performansı ortaya koyan genç şarkıcı; beğenilen yorumu ve danslarıyla eğlenceyi doruğa çıkardı.

Avea inTouch 3'ün başrolü aldığı bu özel partide, Atiye'nin enerji dolu sahne performansıyla yükselen eğlencenin dozu, dikkat çekici dans şovları ve çarpıcı DJ performanslarıyla daha da renklendi.

Avea inTouch 3 konuklardan tam not aldı

Operatör markalı ilk 4,5 inçlik akıllı telefon olma özelliğine sahip Avea inTouch 3, gecede cihazı test etme fırsatı bulan davetlilerden de tam not aldı.

Sınıfının üstün özelliklere sahip Avea inTouch 3 ile 2014 yılında da akıllı telefonun ilk adresi olmayı hedefleyen Avea, bu ürünüyle aynı zamanda müşterilerine en iyi akıllı telefon deneyimini de yaşatmayı hedefliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Avea Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title