Haberler

Atilla Taş'tan güldüren Ekrem İmamoğlu paylaşımı: Gönül hırsızı!

Güncelleme:

Şarkıcı Atilla Taş, dün yinelenen ve kesin olmayan sonuçlara göre Ekrem İmamoğlu'nun zafer kazandığı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimiyle ilgili olarak sosyal medya hesabından güldüren bir paylaşım yaptı.

Yaptığı siyasi paylaşımlarla da gündeme gelen Atilla Taş, kişisel Twitter hesabında İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı seçimine dair paylaşımda bulundu. Taş, Ekrem İmamoğlu için "Seni gidi gönül hırsızı" dedi.

"GÖNÜL HIRSIZI"

Sosyal medya hesabından seçimle alakalı paylaşımlar yapan Atilla Taş, "Oy çalmadığını biliyorduk da ama gene çok kalp çalmışsın Ekrem Abi! Seni gibi gönül hırsızı seni!" dedi.

"TÜRKİYE BÜYÜK BİR LİDER KAZANDI"

İmamoğlu'nun sandıklar açıldıktan sonra yaptığı konuşmayı dinleyen Taş, "Ekrem İmamoğlu belki İstanbul Belediye Başkanı sıfatıyla konuşuyor ama onu dinleyen herkes sanki bir Cumhurbaşkanını dinlermiş gibi dinliyor! Türkiye büyük bir lider kazandı!" yorumunu yaptı.

Atilla Taş'tan güldüren Ekrem İmamoğlu paylaşımı: Gönül hırsızı!

Atilla Taş'tan güldüren Ekrem İmamoğlu paylaşımı: Gönül hırsızı!

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ekrem İmamoğlu Atilla Taş İstanbul İmamoğlu Haberler

500

Yorumlar (77)

Adınızı Yazın...:

İSTANBUL BU İHANETİN BEDELİNİ BEDELİNİ ÇOK AĞIR ÖDEYECEK İNŞALLAH. . .

15
39
yanıtYanıtla
SAKALSIZ DEDE:

SiZDE HALKA HESAP VERECEKSiNiZ

yanıt7
yanıt1
İKİLEM:

18 Senenin bedeli olmasın bu? Çocuklara istismarın bedeli ödenmedi? Özgecan kardeşimize yapılanın bedelini tutuklu bir insan ödetti ama yasası düzenlenmedi, cari açığın bedeli ödenmedi. Anca laftasınız, kardeşlerimiz suriye''de, doğuda dağlarda ölüyor. İşsizlik tavan yaptı, ama bu ülkede hiçbirşey cahillik kadar tavan yapmadı sayenizde. Komşusu açken tok yatan adamlarla dönmiyecek bu ülke. Hadi git şimdi, ,

yanıt17
yanıt7
ISTEYEN BIR DAHA SAYSIN:

YURRRUUU ANCA GIDERSIN

yanıt3
yanıt3
VATANDAŞ:

hahaha ağrılar girdi gülmekten yazık çok yazık o şehitlerin kemikleri sızları hdp bayraklarını sallattınız apo posterleri ile zafer işretleri ile chp , iyi parti bayrakları kol kola zafer turları attınız sabaha kadar ak partiyi indirmek için herşeyi mübah mı saydınız kendinizce biz değil siz hesap vereceksiniz o rahat yatağınızda yatın diye şehit olan kahramanlara sizki hdp ile ortak olmasaydınız kimsenin ekrem imamoğluna lafı olmazdı ama çok yanlış yaptınız yazık

22
31
yanıtYanıtla
kamboçyalı:

hangi köyün vatanTAŞAKısın ? apoyla hükümet agız birliği yaptı kör müydün ? (sözde) devletin kanalında terörist liderinin apo piçinin tyarafsızlık mektubunu babam okumadı ? ne için kürtlerin oylarını alabilmek için ? neyin kafasındasın lan sen ? bitecek bitecek o kafanızdaki zihniyet bitecek !!! bu ülkede kimse apo piçinin sözcülüğünü yapmaz ! anladın mı ? HİÇ KİMSE !

yanıt8
yanıt3
Harbi Kız:

Korkularınızla boğulacaksınız. . . Tarih tekkerrürden ibarettir. . Yaptığınız ihanet asla unutulmayacak Türkiye Cumhuriyeti Sadece İstanbul demek değil. . .

18
25
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

HE YA DOĞRUSUN, ONUN İÇİN DÖNDÜRMEDİĞİNİZ DOLAP, YALAMADIĞINIZ ŞALAP YUVARLAMADIĞINIZ FIRILDAK KALMADI. 2 AYDIR SEÇİLEN ADAMI DA, 16 MİLYON İSTANBULLUYUDA VE HATTA TÜM TÜRKİYEYİDE FUZULİ İŞTİGALE TABİ TUTTUNUZ. BİR SEÇİM SONRA AKP YÜZDE 30 A DÜŞECEK VE ''GELDİKLERİ GİBİ GİDECEKLER''

yanıt18
yanıt8
SAKALSIZ DEDE:

. AZ KALDI, AMA DEFOLUP GiDEMEYECEKSiNiZ BU HALK SiZE HESAP SORACAK.

yanıt5
yanıt2
harbi kız:

yorumcular biz sabrederiz merak etmeyin kaçanlar ve kendi halkına hesap veremeyenler sizin zümrenizde kuyruklarınıza bakın. . . Bizde şehitlik vardır en önde sizde bankamatik ve market kuyruğu. . . Bizde 1453 ler vardır mesela 2023 ler sizde vizyon iki ay 4 yıl. . . Düello sorularını da dahi çalmışsınız. . .

yanıt7
yanıt2
Tüm 77 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title