Haberler

Atık Sular İçin 400 Boru Nakledildi

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Eyyübiye İlçe Belediyesi kırsal mahallelerde başlatılan alt yapı çalışmalarını sürdürüyor.

Şehir merkezindeki mahallelerin yanı sıra kırsala da önem veren ve kırsal mahallelerde çalışma başlatan Eyyübiye Belediyesi, çalışmalarıyla vatandaşların takdirini topluyor. Bir yandan Sağlık Mahallesi'ndeki köy içi yol yapım çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri, diğer yandan da başta Horoz, Kubacık, Bulduk ve Karahisar Mahallelerinde de çalışmalara başladı.

Horoz mahallesindeki atık suların dışarı çıkarılması noktasında çalışmalara başlayan Eyyübiye Belediyesi mahalleye 400 boru nakletti. 400 borunun nakledilmesinin ardından mahallede incelemelerde bulunan Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı Aziz Aslan ve beraberindeki birim amirleri, mahalle muhtarı Ahmet Horoz ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

MAHALLELİ ÇALIŞMALARDAN MEMNUN

Mahallede yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getiren Horoz Mahalle Muhtarı Ahmet Horoz, Başkan Mehmet Ekinci'ye teşekkürlerini iletti.

Muhtar Horoz, mahalledeki çalışmaların memnuniyet verici olduğunu belirterek ''Başkanımız Sayın Mehmet Ekinci ve ekibine mahalle halkı adına teşekkür ediyorum. Mahallemizin sorununu kendilerine iletir iletmez çok kısa bir süre içerisinde bir ekip mahallemize yönlendirildi. O ekibin çalışmasından sonra yaklaşık 400 boru atık suların tahliye edilmesi için mahallemize nakledildi. Hem bu hem devam eden taziye evi, hem de köy içi yol yapım çalışmalarına başlanacak olması bizleri mutlu ediyor. Belediyenin çalışmalarını takdirle karşılıyoruz" dedi.

ASLAN: STABİLİZE ÇALIŞMALARINA BAŞLANACAK

Mahalledeki çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Aziz Aslan ise, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'nin talimatlarını yerine getirdiklerini söyledi. Aslan, "Horoz Mahallemizde atık suların tahliye edilmesi çalışmalarına başlandı. Taziye evi çalışması son sürat devam ediyor. Sağlık Mahallesi'ndeki köy içi yol yapım çalışmalarımızın akabinde başta Horoz Mahallesi olmak üzere diğer mahallelerimizde de köy içi yol ve stabilize çalışmalarına başlanılacaktır" ifadesini kullandı. Horoz Mahallesi'nde atık suların tahliye edilmesiyle birlikte, taziye evi çalışmalarının da yanı sıra mahallede bulunan mezarlıktaki türbelerin onarılması ve mezarlıktaki ışıklandırma çalışmalarının da sürdüğünü sözlerin ekleyen Başkan Yardımcısı Aziz Aslan "Horoz Mahallesi'ndeki çalışmalar sürüyor. Sağlık Mahallesi'ndeki köy içi yol çalışmalarının ardında diğer mahallelerimizde de stabilize çalışmalarına başlanacaktır. Ayrıca Kubacık, Ulucanlar, Bulduk ve Karahisar Mahallelerinde taziye evi, camii onarımı, mezarlıkların duvarlarının yapımı ve onarımı ile köydeki yeşil alan artırılmasının çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor'' dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Aziz Aslan Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title