Haberler

    Atatürk Kupası 10 Yıl Sonra Yeniden Başlıyor

    28 Ocak Pazar günü, saat 10.00 - 17.00 arasında Paul Hindemith Schule (Schwalbacher Str. 71 -77, 60326 Frankfurt) adlı okulun spor salonunda gerçekleşecek Frankfurt bölgesi ilk tur elemesinde ilk dört sırayı alan takımlara kupa ve para ödülü verilecek.

    28 Ocak Pazar günü, saat 10.00 - 17.00 arasında Paul Hindemith Schule (Schwalbacher Str. 71 -77, 60326 Frankfurt ) adlı okulun spor salonunda gerçekleşecek Frankfurt bölgesi ilk tur elemesinde ilk dört sırayı alan takımlara kupa ve para ödülü verilecek. Frankfurt, Mainz ve Karlsruhe turnuvası birincileri 18 Şubat'ta Atatürk Kupası Orta Almanya turunda karşılaşacak. Almanya'da dört bölgesinde ikinci tur karşılaşmalarında birinci olanlar ise haziran ayında Berlin'de gerçekleşecek finallerde oynamaya hak kazanacak. Turnuvaya 21 yaş sınırı getirilmesi nedeniyle pek çok futbol kulüp katılamayacak.

    BAŞKONSOLOSTAN DESTEK İSTEDİLER

    Frankfurt Başkonsolosu Burak Karartı ile Başkonsolosluk rezidansında görüşen Türk futbol kulüplerinin yöneticileri, altyapı ve ekonomik sorunların çözümü için destek istedi. Yöneticiler, Türk takımlarının disiplin ve mali sorunları ile saha ve kulüp binası problemine dikkat çekerken her yıl farklı bir sahada oynamak zorunda kalmalarının da büyük bir sorun olduğuna dikkat çekti. Futbol takımı yönetmenin en zor yapılabilen işlerden biri oluduğu belirten Frankfurt Türkspor Başkanı Hüseyin Adalı ise, Türk takımlarının en başta tesis sorunu olduğunu söyledi.

    'EŞİT KOŞULLARDA DEĞİLİZ'

    Adalı, "Alman takımları 1800'lerin sonunda saha ve kulüp binaları sorunlarını çözerken bizler hala göçebe gibi oynamak durumunda kalıyoruz. Eşit koşullarda değiliz. Frankfurt'ta yapacağımız tesislere kurum ve kuruluşların desteğini alabilmek için için kapı kapı dolaşıyoruz. Oysa bu tesislerden çevredeki okullar da yararlanabilecek. Yakında belediye başkanı ve eyalet hükümeti temsilcileriyle de bu konularda görüşmeler yapacağız" dedi.

    BÜTÜN SPORSEVERLER DAVETLİ

    Gençlerin spor faaliyetlerinde bulunmasını çok önemsediğini belirten Frankfurt Başkonsolosu Burak Karartı ise amatör kulüplerden 'mutlaka yıldızlar yetişmeli' gibi bir beklenti olmaması gerektiğini belirterek olabilecek destek imkanlarını birlikte araştırma sözü verdi. Kalıcı önlemler için çareler düşünülmesi gerektiğine de dikkati çeken Karartı, iyi bir turnuva beklediklerini söyledi. Frankfurt Türkspor yöneticileri Hüseyin Adalı ve Ali Osman Akman sporseverleri 28 Ocak'ta Frankfurt'ta gerçekleşecek Atatürk Kupası ilk tur elemelerine davet etti.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Mustafa Kemal Atatürk Paul Hindemith Karlsruhe Frankfurt Politika Güncel Haberler

    Bakmadan Geçme

    Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title