Haberler

Atalay: Seçimin Huzurunu Bozacak Hiçbir Şey Yapmasınlar

Güncelleme:

AK Parti'li Beşir Atalay, Van'da yaptığı konuşmada, HDP'yi eleştirerek, "Seçimin huzurunu bozacak hiçbir şey yapmasınlar ve yaptırmasınlar." dedi.

AK Parti'den Van milletvekili adayı Beşir Atalay, 1 Kasım günü seçim güvenliğine değinerek, "Seçim huzurunu bozacak hiçbir şeyyapmasınlar ve yaptırmasınlar, yaptırırlarsa dünyaya teşhir ederiz" diyerek HDP'yi eleştirdi.

"O PARTİYE DE TAVSİYEMİZ ŞUDUR"

Van'da sadece 2 parti olduğunu söyleyen Atalay, Ak Parti'nin Türkiye'nin her köşesinde siyaset yaptıklarını söyledi. Atalay, "Görüyorsunuz burada başka partiler yok. Bizim dışımızda bir parti var. Dileriz ki diğer partiler de gelsin buralarda çalışsın. O partiye de tavsiyemiz şudur. Eğer demokrasiye inanıyorlarsa, seçim huzurunu bozacak hiçbir şey yapmasınlar ve yaptırmasınlar. Yaptırırlarsa dünyaya teşhir ederiz, yaptıklarına pişman ederiz. Bunu bilsinler" diye konuştu.

"BÖYLESİ BİR SİYASET OLMAZ"

Geçtiğimiz seçimlerde Vanlıların sivil siyaset umuduyla HDP'ye oy verdiklerini söyleyen Atalay, "Umut neydi, terör ve şiddet biter, siyaset kurumu güçlenir ve Türkiye'nin meselelerini TBMM çözer ama böyle mi oldu? Vanlı kardeşimiz şimdi görüyor, 7 Haziran'dan sonra yeniden terör ortamını canlandırdı ve bu partinin en tepesindekiler terör örgütünün gölgesine sığındı. Böylesi bir siyaset olmaz. Bu başka bir vesayettir. Bu seçim bana göre HDP için de bir sınavdır. Ya sivil siyaset alanında güçlenecek, seçim ortamında gösterdiği tutumlarla onu ispat edecek ya da terörle bütünleşmiş, siyasi hiçbir anlamı olmayan bir hareket olacaktır" dedi. Atalay, aday tanıtım toplantısının ardından Cumhuriyet Caddesi'nde esnaf ziyaretinde bulunarak Ak Parti için oy istedi.

Kaynak: AA / Güncel

Beşir Atalay Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (91)

Vanlı:

Oylar HDP YE boş konuşma

35
30
yanıtYanıtla
Di..van:

Akp ..akp..akp...

23
33
yanıtYanıtla
ANTİ AKP:

ALLAH AŞKINA AKP DOGUYU TERKETSİN BAŞKA BİŞEY İSTEMİYORUZ BIKTIK AKPNİN YALANLARINDAN HIRSIZLIKLARINDAN

40
16
yanıtYanıtla
zaza bingol:

hdp gonuldur asktir.huzuru sen bozuyorsun brem.

38
8
yanıtYanıtla
nefret:

Bu secim sizin sonunuz olacak. . . birde utanmadan tehditler savuruyorsunuz hala.

36
9
yanıtYanıtla
Wann:

Oylar akp ye bu sefer..bakanım izindeyiz..

23
19
yanıtYanıtla
AMED:

bir vanlı orak tüm oylar hdpye

33
9
yanıtYanıtla
besircimMobil-ANDROID:

ampul patladi

17
24
yanıtYanıtla
van kalesi:

Yorumcular doğru diyor hdp süpürebilir sebebi tehtit ve en önemlisi kişi başı 1 den fazla oy kulanıyor. Ka bejen dıreve. Söyleyin bakalım yalanmı. Allah herzaman doğruların yanında ve yardımında. Her biji t.c

15
25
yanıtYanıtla
ordu:

Bu sefer tek milet vekili cikmaya cak oylar hdp hir sizlara oy yok

31
8
yanıtYanıtla
Tüm 91 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title