Haberler

Aşırı Hız Ölüm Getirdi

Balıkesir'de sürücünün kontrolünden çıkan otomobil başka bir otomobilin üzerine düştü, 4 kişi öldü 6 kişi yaralandı.

Balıkesir'in Burhaniye İlçesi'nde, sürücünün kontrolünden çıkan otomobilin başka bir otomobilin üzerine düştüğü kazada 4 kişi öldü 6 kişi yaralandı.

Kaza, Burhaniye İlçesi Pelitköy Beldesi Horata Yokuşu'nda bugün öğlen saatlerinde meydana geldi. İzmir'in Bergama İlçesi'ndeki yakınlarının yanına bayram ziyareti için ailesiyle birlikte gelen Mehmet Ali Özdemir, tatil bitmeden önce Tekirdağ'daki yakınlarının da bayramını kutlamak için yola çıktı. Özdemir, Horata yokuşuna geldiğinde, iddiaya göre aşırı hız nedeniyle, yönetimindeki 59 YZ 243 plakalı otomobilin direksiyon kontrolünü yitirdi. Savrulan otomobil takla atıp orta refuje çarpıktan sonra havalanıp karşı yönden gelen Nedim İmren yönetimindeki 16 BN 080 plakalı otomobilin üzerine düştü.

Ortalığın savaş alanına döndüğü kazayı görenler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Her iki araçtaki yaralılar, otomobillerin içinden jandarma ve polisin yardımıyla çıkartıldı. Tekirdağ yönüne giden 59 YZ 243 plakalı otomobilin sürücüsü Mehmet Ali Özdemir hayatını kaybetti, ağır yaralanan yanındaki eşi Nazife Özdemir, oğulları Alihan Özdemir (15) ve kızları Aleyna Özdemir (10) Burhaniye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Diğer otomobilde bulunan sürücü Nedim İmren, eşi Nermin İmren (53) ve Figen Kelekçi de olay yerinde hayatını kaybederken, yaralanan Mert İmren, Erdal Kelekçi, Oktay Andaç, Edremit Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralılardan, ayak ve çenesinde kırıklar bulunan Aleyna Özdemir ilk müdahalenin adırdından İzmir'deki Ege Üniversitesi Hastanesi'ne, annesi Nazife ve ağabeyi Alihan Özdemir ise Burhaniye'den Edremit Devlet Hastanesi'ne sevkedildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. - Balıkesir / Burhaniye

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title