Haberler

Aşağıdaki habere uygun başlık, özet ve kategoriyi Türkçe olarak yazar mısın?

Güncelleme:

Kastamonu'nun Cide ilçesinde bir işyerine gelerek alışveriş yapan şahıs, işyerinden ayrıldığı sırada tezgahta bulunan telefonu el çabukluğuyla çalarak kayıplara karıştı.

Önce alışveriş yaptı, sonra kaşla göz arasında tezgahtaki telefonu böyle çaldı

KASTAMONU - Kastamonu'nun Cide ilçesinde bir işyerine gelerek alışveriş yapan şahıs, işyerinden ayrıldığı sırada tezgahta bulunan telefonu el çabukluğuyla çalarak kayıplara karıştı. Şahsın, telefonu çaldığı an ise işyerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Edinilen bilgiye göre, Cide ilçesinde kapalı pazaryerinde bir iş yerine gelen H.U., bir süre alışveriş yaptıktan sonra aldıkları ürünlerin ücretini ödedi. Para üstünü aldıktan sonra tezgahın üzerinde bulunan telefonu kaşla göz arasında alan şahıs, uzaklaşarak iş yerinden ayrıldı. Bir süre sonra telefonu bıraktığı yerde bulamayan işletmeci Habibe Ayna ise güvenlik kamerası görüntülerini incelediğinde telefonunun çalındığını fark etti. Durumu gören Habibe Ayna, Cide İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek güvenlik kamerası görüntüleriyle birlikte şikayette bulundu. Şikayetin ardından Cide İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayla ilgili inceleme başlattı.

Yaşanan olayın güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerinde, şahsın bir süre tezgahtan ürün aldığı görülüyor. Daha sonra ücreti ödeyen şahıs, tezgahta bulunan telefonu alıyor. Şahıs daha sonra hızla uzaklaşıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kastamonu Alışveriş Cide Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title