Haberler

Arzu Sayacan Gebeşoğlu Aday Adaylığını Açıkladı

Güncelleme:

MHP Sakarya İl Yönetim Kurulu Üyesi Arzu Sayacan Gebeşoğlu, partisinden Adapazarı Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayı oldu.

Siyasi bir kökenli ailenin kızı olarak yetişen ve siyasetin bir çok dalında başarılı çalışmalar imza atan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sakarya İl Teşkilatının başarılı Yönetim Kurulu Üyesi Arzu Sayacan Gebeşoğlu (44), bu görevinden istifa ederek, partisinin Adapazarı Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayı oldu.

"Partimi en iyi şekilde temsil edeceğim"

Çeşitli derneklerde de aktif olarak görev yapan ve aynı zamanda uzun seneler ticaretle uğraşan, başarılı çalışmalarıyla, çevresinde ve kamuoyunda oldukça sevilen kişiliğe sahip olan Arzu Sayacan Gebeşoğlu, girdiği bu hizmet yarışında, söz sahibi olmak için yol çıktıklarını ifade ederek, kendisine görev verildiği taktirde, Sakarya'da ve Adapazarı meclisinde partisini en iyi şekilde temsil edeceğini söyledi.

Siyasetçi bir aileden geliyor

Şuan emlakçılık yapan MHP Adapazarı Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayı Arzu Sayacan Gebeşoğlu, aynı zamanda 5. Dönem Sakarya Milletvekili ve zamanın Sanayi ve Teknoloji Bakanı olan Dr. Nuri Bayar'ı yeğeni, eski ABD Washington Büyükelçiliği Müsteşarı Mehmet Ali Bayar ile eski Özelleştirme Başkanı Uğur Bayar'ın da kuzeni olmaktadır.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Uğur Bayar Adapazarı Sakarya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title