Haberler

Artist Yapma Tacizcisi

Güncelleme:

Kendini Yönetmen Olarak Tanıtıp Tv Dizilerinde Rol Vereceği Vaadiyle Kandırdığı 3 Kadını Götürdüğü Evde Taciz Eden Set Işıkçısı Polis Baskınıyla Yakalandı.

Kendini yönetmen olarak tanıtıp TV dizilerinde rol vereceği vaadiyle kandırdığı 3 kadını götürdüğü evde taciz eden set ışıkçısı polis baskınıyla yakalandı.

KÁĞITHANE’de, yönetmen olduğunu söyleyerek kandırdığı 3 kadını, arkadaşının evinde taciz ettiği öne sürülen Ahmet Hakan Yaşar gözaltına alındı. Yaşar daha önce de Show TV’de yayınlanan Haber Özel programı tarafından gizli kamerayla görüntülenmiş ve polis tarafından gözaltına alınmıştı.

Telefonla yardım istedi

Film setlerinde ışıkçı olarak çalışan Ahmet Hakan Yaşar, televizyon oyuncularının ve yönetmenlerinin isimlerini kullanarak bir süre önce A.G., N.U. ve K.P. ile tanıştı. Ahmet Hakan Yaşar, yönetmen olduğuna ikna ettiği 3 kadını, arkadaşı Serpil D.’nin Gültepe’deki evine götürdü. İddialara göre Yaşar, dizilerde oyunculuk teklif ettiği 3 kadına tacizde bulundu. Durumdan şüphelenen kadınlardan biri cep telefonuyla arkadaşını aradı. Kadının arkadaşı da durumu polise bildirdi. Eve operasyon düzenleyen polis, kadınların şikáyetçi olmaları üzerine Ahmet Hakan Yaşar ve Serpil D.’yi gözaltına aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title