Haberler

Arnavutluk Milli Takımı Aday Kadrosu Açıklandı

-Arnavutluk Milli Futbol Takımı'nın, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde oynayacağı Liechtenstein ve Makedonya maçlarının aday kadrosu açıklandı.

- Arnavutluk Milli Futbol Takımı'nın, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde oynayacağı Liechtenstein ve Makedonya maçlarının aday kadrosu açıklandı.

Arnavutluk Milli Takımı Teknik Direktörü Christian Panucci, düzenlediği basın toplantısında, Liechtenstein ve Makedonya'yı yenmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, hedefleri için iki karşılaşmayı da kazanmaları gerektiğini söyledi.

Panucci, Medipol Başakşehir'de forma giyen Sokol Cikalleshi'nin aday kadroda yer almayacağını da aktardı.

2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda, 2 Eylül'de Liechtenstein'ı konuk edecek Arnavutluk, 5 Eylül'de ise deplasmanda Makedonya ile karşılaşacak.

Grupta çıktığı 6 maçta 9 puan toplayan Arnavutluk, 3. sırada bulunuyor.

Aday kadroda yer alan isimler şunlar:

Kaleciler: Entrit Berisha (Atalanta), Thomas Strakosha (Lazio), Alban Hoxha (Partizan)

Defans: Ansi Agolli (Karabağ), Arlind Ajeti (Crotone), Mergim Mavraj (Hamburg), Berat Djimsiti (Benevento), Elseid Hysaj (Napoli), Frederic Veseli (Empoli), Hysen Memolla (Hajduk Split), Ivan Balliu (Metz)

Orta saha: Migjen Basha (Bari), Andi Lila (PAS Giannina), Ledian Memushaj (Pescara), Burim Kukeli (Sion), Eros Grezda (Osijek), Jahmir Hyka (San Jose), Odise Roshi (Akhmat Grozny), Liridon Latifi (Skenderbeu), Amir Abrashi (Freiburg)

Forvet: Valon Ahmedi (Maribor), Azdren Llullaku (Tobol Kostanay), Armando Sadiku (Legia Varşova)

Kaynak: AA / Güncel

Liechtenstein Arnavutluk Makedonya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title