Haberler

Şaka yapmak isterken elindeki av tüfeğiyle arkadaşını öldürdü

Güncelleme:

Konya'da 3 arkadaşın av tüfeğiyle tehlikeli oyunu ölümle sonuçlandı. 14 yaşındaki Ali Osman Kalay, arkadaşının elindeki av tüfeğinin ateş alması sonucu vurularak hayatını kaybetti.

Beyşehir ilçesindeki bağ evinde yaşanan olay, dün saat 16.30 sıralarında Konya'nın Beyşehir ilçesine bağlı Üzümlü Mahallesi'nde yaşandı. İddialara göre 14 yaşındaki Ali Osman Kalay, arkadaşlarıyla birlikte dedesi M.A.'ya (65) ait Kamaşı mevkisindeki bağ evine gitti. 3 arkadaşıyla sohbet eden R.T.Ç. (16) dedesine ait ruhsatlı av tüfeğini şaka amaçlı Ali Osman Kalay'a doğrulttu. Ancak tüfek ateş aldı ve lise öğrencisi Kalay, boğazından vuruldu.

TALİHSİZ GENÇ KURTARILAMADI

İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen Kalay, kurtarılamadı. Ali Osman Kalay'ın cenazesi otopsi için Beyşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. R.T.Ç., gözaltına alındı. Soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Beyşehir Konya Güncel Haberler

500

Yorumlar (9)

CAVEMAN:

Sorumlu olan tüfeğin sahibi, neden dolu bırakıyor ,savaşmı var.eminiyete alsadıya ,mermiler bir yere ,tüfek başka yere .yada çocuk doldurdu ,kazara geldi.gitti gencecik hayat.

10
1
yanıtYanıtla
melike:

toplumca akıl tutulması yaşıyoruz silahla şaka eylenceye silah düğünde silah ALLAH akıl fikir versin diyoruz ama çokkk geç kaldık artık

9
2
yanıtYanıtla
Şovalye:

Ehliyeti olmayan çocuğa ceza babaya ceza kesiliyor sa tüfek tabanca konusunda aileye ceza kesilmeli.

8
2
yanıtYanıtla
OLACAK O KADAR:

Olabilir

0
9
yanıtYanıtla
metin:

mallıkta Oscar ödülü adayı değilsin Oscar Ödülü ilelebet senindir çünkü kimsa senin Mallığının önüne geçemez olacak o kadar canım

yanıt1
yanıt0
ebru:

bunlar nasıl anne baba

7
1
yanıtYanıtla
MURAT ARSLAN:

ALLAH rahmet eylesın ne olur abımlerım annelerım babalarım buyuklerım evde silah bulundurmayın bulunduruyosanız da lutfen saklayın mermiler herşeyleri çoçuklar ulaşmasın

6
0
yanıtYanıtla
Belirsiz:

Bulundurursunlar boş ver kafasızlıkları başlarına vurur

yanıt0
yanıt1
yusufcuk:

Tüfeği çocuğa doğrultup tüfek nasıl ateş alır? Kendi kendine patlamaz tüfek. İçinde mermi olmaması lazım, emniyeti kapalı olması lazım, savaş mı var neden dolu tüfek? Yoksa çocuklar mı mermi koydu içine? Bu araştırılmalı.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title