Haberler

Arınç Nikah Şahidi Oldu

TBMM eski Başkanı Bülent Arınç, Manisa’da nikah şahidi oldu.

TBMM eski Başkanı Bülent Arınç, Manisa'da nikah şahidi oldu. Arınç, nikah töreninde genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar dilerken, "Allah birbirinden güzel hayırlı evlatlar versin. Bende sayı yok. Sayı söyleyenlere kızıyorum. Bunun sayısı olmaz. Allah ne kadar gönüllerinden veriyorsa o kadar hayırlı evlat versin" dedi.

Bülent-Semra Kar çiftinin oğlu Mehmet ile Filiz-Recep Kırtop çiftinin kızı Güzin Kırtop, Anemon Otel'de düzenlenen nikah töreni ile dünya evine girdi. Manisa'nın eski belediye başkanlarından olan Bülent Kar'ın oğlunun nikahına çok sayıda davetli katıldı. Genç çiftlerin nikah şahitliklerini ise TBMM eski Başkanı Bülent Arınç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Recep Uncular yaptı. Genç çiftin nikahlarını ise Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik kıydı.

Genç çiftlere evlilik cüzdanlarını takdim eden Bülent Arınç genç çiftlere nasihatlerde bulundu. Arınç, "Gençler evliliğin verdiği heyecanla özellikle hanım kızlarımızın 'bas bas' tahrikleri altında kocasının ayaklarını arıyor. Bastığı zamanda mutluluktan havaya uçuyor. Buna tahrik etmeye hiç gerek yok. Bu eski bir gelenektir. Ankara'da katıldığım nikahlarda bir büyüğümüz gençlere hitaben diyor ki özellikle damadımıza, 'Oğlum hiç uğraşma. İtaat et rahat et.' O yüzden sol bacağını mı buldun, sağ bacağından mı buldun, yanlışlıkla kendi bacağıma mı bastım diye telaş etmenize gerek yok. Mehmet göreceksiniz Güzin ne derse yapacak. Yaparsa mutlu olacaklar. Allah kolaylıklar versin" dedi.

"Allah birbirinden güzel hayırlı evlatlar versin" diyen Arınç konuşmasını şöyle tamamladı: "Bende sayı yok. Sayı söyleyenlere kızıyorum. Bunun sayısı olmaz. Allah ne kadar gönüllerinden veriyorsa o kadar hayırlı evlat versin. Allah'tan bunu isteyelim." - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bülent Arınç Bülent Kar Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title