Haberler

Ariel Sanat "FIRTINANIN Çayırı" Sergisi İle Açılıyor

Güncelleme:

Adını Shakespeare'in "Fırtına"sında tılsımlı kanatlarını çırparak fırtınayı başlatan cin'den alan Ariel Sanat, fırtına teması etrafında hazırladığı ilk sergisi Fırtınanın Çayırı ile kapılarını açıyor.

2 Eylül ile 17 Ekim tarihleri arasında izlenebilecek sergide; Murat Akagündüz, Bilge Alkor, Silva Bingaz ve Selim Birsel'in eserleri yer alıyor.

Murat Akagündüz'ün kağıt üzerine füzenle yaptığı soyut, performatif desenlerle katıldığı sergide, Shakespeare'in yapıtlarını daha önce de resim ve sergilerine çıkış noktası olarak seçen Bilge Alkor graffiti boyamalarıyla; Silva Bingaz bir peri kızının katıksız, saf güzelliğinin, maksadı belirsiz bir büyücü imgesine dönüşebildiğini gösteren iki siyah-beyaz fotoğrafıyla yer alıyor. Mekanı serbest kullanmayı tercih eden Selim Birsel ise zemine yakın seyreden, dahası kimi yerde zeminin kendisi olan bir ses-imge-nesne dizgesi ile katılıyor sergiye.

Teşvikiye'deki Narmanlı Apartmanı'nın iki dairesine yayılan Bilge Alkor Sanat Koleksiyonu bünyesinde kurulan Ariel Sanat, çağdaş sanat sergileri düzenlemenin yanı sıra farklı etkinliklerle sanat severlerle buluşacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

William Shakespeare Eylül Ariel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title