Haberler

Arıel'in Leke Çıkarmada En İyi İkilisinden Kusursuz Temizlik

Güncelleme:

Ariel Professional'ın üstün leke çıkarıcı formülü ise derine işlemiş en zorlu lekelerin üstesinden kolayca geliyor.

Yenilikçi 3D teknolojisi kullanılarak geliştirilen Ariel 3 Boyutlu Etki, içeriğindeki 3D aktif maddeler sayesinde kumaş dokularının tüm katmanlarına inerek en zorlu kirlerde bile derinlemesine temizlik sağlıyor. Ariel Professional'ın üstün leke çıkarıcı formülü ise derine işlemiş en zorlu lekelerin üstesinden kolayca geliyor.

Beyazperdeden elektroniğe, tıptan mühendisliğe kadar pek çok alanda kullanılan 3D teknolojisi Ariel'e de ilham kaynağı oldu. 3D aktif maddeler içeren "Ariel 3 Boyutlu Etki", kumaşın tüm katmanlarına derinlemesine nüfuz ederek kusursuz temizlik sunuyor. Ariel'in mükemmel temizliği, Ariel Professional'ın üstün leke çıkarıcı formülüyle birleşince derine işlemiş en zorlu lekelerin üstesinden kolayca gelmenizi sağlıyor.

Kusursuz temizliğe ulaşmak için yapmanız gereken; Ariel Professional leke çıkarıcıyı lekenin üzerine döküp 10 dakika bekletmek, makinenizin tamburuna bir ölçek Ariel Professional eklemek ve Ariel 3 Boyutlu Etki'yi ekleyerek yıkmayı başlatmak...

LEKE BİLİMİ VE ARİEL 3D AKTİF

Bir leke, giysi ile ilk olarak temas ettiğinde giysinin dokusunda bulunan 3 boyutlu ağ örgüsünün içine kolayca ve hızlıca nüfuz ediyor. Ne kadar çok leke doku ağ örgüsünün derinine inerse lekenin kendisi ile giysinin dokuları arasındaki temas yüzeyi o kadar fazla oluyor. Buna bağlı olarak leke çıkarmak için o kadar fazla temizleme ve kimyasal güç gerekiyor. Tüm doku katmanlarına nüfus ettikleri için katı yağ veya motor yağı gibi inatçı lekeleri çıkarmak zorlaşıyor. 3D teknolojisi ile geliştirilen yeni "Ariel 3D Aktif", lekelere etkili bir şekilde nüfuz ederek tüm lekeleri tamamen çıkarmaya yardımcı oluyor.

Ariel 3 Boyutlu Etki'nin tavsiye edilen satış fiyatı 10.39 TL (1500 gr)

Ariel Professional'ın tavsiye edilen satış fiyatı 7.99 TL (1 lt )

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ariel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title