Haberler

Karne aldığı gün annesiyle birlikte kazada hayatını kaybetti

Güncelleme:

Artvin'de İ.Ö. yönetimindeki kamyonet, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu yol kenarında yürüyen Hülya ve oğlu Ömer Nazım Külünk'e çarptı. Sürücünün yaralandığı kazada, anne oğul hayatını kaybetti. 7'nci sınıf öğrencisi Ömer Nazım'ın kazadan saatler önce karne heyecanı yaşadığı fotoğraf yürek burktu.

Artvin'in Arhavi ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan kamyonet, yol kenarında yürüyen Hülya (40) ve oğlu Ömer Nazım Külünk'e (12) çarparak, çay bahçesine devrildi. Anne oğulun hayatını kaybettiği kazada sürücü, yaralandı.

KAMYON, ANNE OĞULA ÇARPIP TAKLA ATTI

Kaza, akşam saatlerinde Musazade Mahallesi'nde meydana geldi. İ.Ö. yönetimindeki kamyonet, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu yol kenarında yürüyen Hülya ve oğlu Ömer Nazım Külünk'e çarptı. Yoldan çıkan kamyonet takla atarak, çay bahçesine devrildi. Anne ve oğlu kaza yerinde hayatını kaybederken, sürücü ise yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarıyla bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından kaldırıldığı hastanede tedaviye alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Karne aldığı gün annesiyle birlikte kazada hayatını kaybetti

KARNE HEYECANI YAŞAMIŞTI

Arhavi Cumhuriyet Ortaokulu 7'nci sınıf öğrencisi Ömer Nazım Külünk'ün bugün sınıfında karne heyecanı yaşadığı fotoğraf ise yürek burktu. Arhavi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de yaşamını yitiren öğrencisi için sosyal medyadan taziye mesajı yayınladı.

Karne aldığı gün annesiyle birlikte kazada hayatını kaybetti

Karne aldığı gün annesiyle birlikte kazada hayatını kaybetti

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Artvin Ömer Trafik Kazaları 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

Alperen:

Allah rahmet eylesin ne olacak şimdi birkaç ay yatıp çıkacak öyle birdunya yok kısasa kısas o yüzden şeriat gelmelı.

28
5
yanıtYanıtla
ibrahim ibrahim:

NE ALAKA ŞERİATLA YUH ARKADAŞ

yanıt7
yanıt18
Alperen:

ibrahim ibrahim Hayırdır rahatsızmı oldun zırtop siz istesenizden istemesenizde Allah nurunu tamamlayacak ..

yanıt4
yanıt3
Export 86:

Ülkede resadüfi bir yaşam sürüyoruz. Allah rahmet eylesin

25
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title