Haberler

Ardeşen'de Şampiyon Kadın Hentbol Takımına Coşkulu Karşılama

Hentbol Kadınlar Türkiye Kupası'nı tarihinde ilk kez kazanan Rize Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü kafilesi coşku içinde ve yüzlerce aracın katıldığı konvoyla karşılandı.

Hentbol Kadınlar Türkiye Kupası'nı tarihinde ilk kez kazanan Rize Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü kafilesi coşku içinde ve yüzlerce aracın katıldığı konvoyla karşılandı.

Bursa'da oynanan Türkiye Kupası'nda Yenimahalle Belediyespor'u 33–31 mağlup ederek şampiyon olan Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü (GSK) kafilesi dün akşam hava yolu ile Trabzon'a, oradan karayolu ile Rize'nin Ardeşen İlçesi'ne geldi.

Ardeşen Off-Road Spor Kulübü araçlarınında eşlik ettiği konvoyla ilçeye gelen kafile büyük bir sevinç gösterisi ile karşılandı. 'Şampiyon' tezahüratları ile karşılanan Ardeşen GSK'lı sporcular, taraftarların yaktığı meşaleler eşliğinde şampiyonluk kupasını havaya kaldırıldı. Ardeşen Kaymakamlığı'na giden sporcular Kaymakam Emrah Yılmaz'la buluştu. Takım Kaptanı Perihan Topaloğlu şampiyonluk kupasını Kaymakam Yılmaz'a takdim etti.

8 YILLIK EMEĞİN SONUCU

Ardeşen Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Onursal Başkanı Dursun Yaşaroğlu ise, başarının kolay gelmediğini belirterek, "8 yıllık bir mücadelenin eseri budur. Çok uzun ve zorlu bir sürecin ardından Rize'ye bu büyük kupayı kazandırmanın mutluluğunu ve haklı gururunu yaşıyoruz. Bu kupayı sadece takımımız kazanmadı. Rize'nin özverisi, Ardeşen'in büyük gönüllülüğü kazandı. Kendisi küçük ama gönlü büyük olan Ardeşen'in her kesiminden aldığımız destek bizleri başarıya ulaştırdı" dedi.

- Ardeşen

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Kupası Ardeşen Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title