Haberler

Ardahan - Bakandan Alt Geçit İsteyen Köylülere Vali Cevap Verdi: ``Nankörlük Yok''

Ardahan İl Koordinasyon Kurulu Toplantısına Katılmak Üzere Gelen Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu'nun Geçtiği Güzergahta Toplanan Merkeze Bağlı Taşlıdere Köyü'nden Yaklaşık 50 Kişi, Bugüne Kadar 9 Kişinin Hayatını Kaybettiği Yolda Alt Geçit Yapmalarını İstedi. Köylüler Hizmetlerden Şikayetçi Olunca Bakan Eroğlu'nun Yanında Bulunan Vali Mustafa Tekmen de "nankörlük Yok" Diye Cevap Verdi.

ARDAHAN İl Koordinasyon Kurulu toplantısına katılmak üzere gelen Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu'nun geçtiği güzergahta toplanan merkeze bağlı Taşlıdere Köyü'nden yaklaşık 50 kişi, bugüne kadar 9 kişinin hayatını kaybettiği yolda alt geçit yapmalarını istedi. Köylüler hizmetlerden şikayetçi olunca Bakan Eroğlu'nun yanında bulunan Vali Mustafa Tekmen de "Nankörlük yok" diye cevap verdi.

Kars Havaalanı'nda karayoluyla Ardahan'a giden Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Ardahan Valisi Mustafa Tekmen ve AKP Ardahan Milletvekili Saffet Kaya ile partililerin yolu merkeze 25 kilometre mesafedeki Taşlıdere Köyü yakınında kesildi. Yolda toplanan yaklaşık 50 kişilik grubu gören Bakan Eroğlu, makam aracından inerek köylülerle tek tek tokalaştı. Köylerinin ortasından geçen karayolunda bugüne kadar 9 öğrencinin öldüğünü söyleyen köylüler, Bakan Eroğlu'ndan yola alt geçit yapmalarını istedi. Köylerine yapılan hizmetlerin yetersizliğinden şikayetçi olan köylüler ile Vali Tekmen arasında ilginç bir diyalog yaşandı. Yol yok, su yok, okul yok diyen köylülere Vali Tekmen "12 derslikli ilköğretim okulu yaptırıyoruz. Nankörlük yok" diye cevapladı. Sorunlarla ilgileneceğini söyleyen Bakan Eroğlu, köylülerin alkışları arasında makam aracına binerek yola devam etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title