Haberler

Arama Noktasında Gerginlik

Ali İsmail Korkmaz davası için Kayseri Adalet Sarayı'na çeşitli parti ve örgütlerden oluşan yaklaşık 3 bin kişi geldi.

Ali İsmail Korkmaz davası için Kayseri Adalet Sarayı'na çeşitli parti ve örgütlerden oluşan yaklaşık 3 bin kişi geldi. Adalet Sarayı'na yaklaşık 1 kilometre uzaklıktan slogan atarak gelen grup, arama noktasına geldiğinde polisle tartıştı. 'Katil polis hesap verecek' sloganları atarak üst araması yaptırmak istemeyen gruba polis önce müdahale etti, ardından tepki büyüyünce, kalabalığı arama yapılmadan alana aldı. CHP MYK üyeleri Veli Ağababa, Candan Yüceer, milletvekilleri Hüseyin Aygün, Sezgin Tanrıkulu, Müslim Sarı, Musa Çam, Muharrem Işık, İlhan Cihaner, Gökhan Günaydın ve Kadın Kolları MYK üyesi Düriye Taş, Kayseri Baro Başkanı Fevzi Konaç, Gezi Parkı eylemlerinde ölen Berkin Elvan'ın babası Sami Elvan ile Ahmet Atakan'ın kardeşi Zafer Atakan duruşma başladıktan sonra salona girdi.

BERKİN ELVAN'IN BABASININ MÜDAHİLLİK TALEBİNE RET

Berkin Elvan'ın babası Sami Elvan mahkeme heyetine, Benim oğlum da polisler tarafından katledildi. Ben de bu duruşmada müdahil olmak istiyorum dedi. Ahmet Atakan'ın kardeşi Zafer Atakan ile Mersin ve Balıkesir Barosu da davaya müdahil olup, yer almak istediklerini iletti. Ancak, savcı, suçtan doğrudan zarar görmedikleri için katılma taleplerini reddedilmesini istedi.

7 AYLIK ALİ YUSUF İÇİN KATILMA TALEBİ

Ali İsmail Korkmaz'ın avukat ağabeyi Gürkan Korkmaz, 7 aylık oğlu Ali Yusuf'u kucağına alarak, Oğlum Ali 7 aylık. Amcasının adaşı, hem de amcasının bayrağını taşıyacak kişidir. Aynı zaman da ailedendir. Katılma talebimiz var dedi. Mahkeme heyeti, katılma talepleri için duruşmaya 5 dakika ara verdi. Daha sonra, CMK 2371 maddesi gereğince taleplerin tamamını reddetti. Daha sonra sanıkların dinlenmesine geçildi..

KAYSERİ DHA

======================================================

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ali İsmail Korkmaz Ahmet Atakan Berkin Elvan Kayseri Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title