Haberler

Antalya Lale Mansur Herkes Barış İstiyor Lale Mansur Herkes Barış İstiyor

Akil İnsanlar Akdeniz Bölge Heyeti, Antalya'da devam eden program kapsamında kentteki sivil toplum örgütleri temsilcileriyle bir araya geldi.4 saati aşkın devam eden toplantının ardından açıklamada bulunan Lale Mansur, 'Dün Isparta'da saat...

Akil İnsanlar Akdeniz Bölge Heyeti, Antalya'da devam eden program kapsamında kentteki sivil toplum örgütleri temsilcileriyle bir araya geldi. 4 saati aşkın devam eden toplantının ardından açıklamada bulunan Lale Mansur, 'Dün Isparta'da saat 08.30'da başladık. Bugün Antalya'da devam ediyoruz. Isparta çok çok verimli geçti. Şu anda daha toplantıların ortasındayız. Ama genel olarak isteğimiz ve beklentimiz herkesin açıkça istediğini, düşündüğü söylemesi ve ifade etmesi. Bu oluyor. Her türlü fikir, öneri, itiraz, bütün bunları kayda geçiriyoruz diye konuştu.

Heyetin çalışmak için önünde daha 1 aylık çalışma süreci bulunduğunu ve bu sürecin ardından hazırlayacakları raporu iktidardan muhalefete tüm siyasi partiler ve basınla paylaşacaklarını belirten Lale Mansur, 'Herkes barışı istiyor ve herkesin 'aması' var. Bizim esas görevimiz bu amaları ve itirazları iletmek. Bütün bölgelerde aynı endişeler, kaygılar var. Fakat çok güçlü bir istek var. Durumun devam etmesi ve kalıcı hale gelmesi için istek var diye konuştu.

Mansur, protestolara ilişkin bir soru üzerine dışarıda protesto yapan grupların içerde de temsilcilerinin bulunduğunu belirterek, 'Toplantıda da dile getirdiler, raporumuza girecek bunlar. Ben de birçok şeyden hoşlanmıyorum, protesto yapıyorum. Çok doğal dedi.

Akil İnsanlar Akdeniz Bölge Heyeti'nin Antalya temasları, akşam saatlerinde kentin ileri gelenleri ve Antalya ölçeğinde yayın yapan gazete, radyo ve televizyonların temsilcileriyle yapılacak görüşmelerle devam edecek. Heyet yarın sabah kadınlar ve gençlerle gerçekleştireceği toplantının ardından kentten ayrılacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Lale Mansur Isparta Akdeniz Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title